Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΙ ΤΣΙΑΒΟΥ / ΓΙΑΖΙΤΖΙΔΟΥ. 2οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΟΙ ΤΣΙΛΗΣ / ΤΖΙΑΛΛΑΣ / ΧΡΗΣΤΟΥ / ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

Τσιάβου και Γιαζιτζίδου κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Αργυρό για τους Τσίλη, Τζιάλλα, Χρήστου, Παπαχρήστο στην τετράκωπο άνευ.
Στα "γαλανόλευκα" και το Μπλεντ! Το εκπληκτικό ελληνικό καλοκαίρι κορυφώθηκε με την κατάκτηση δύο μεταλλίων στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και την πρόκριση τεσσάρων ελληνικών πληρωμάτων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Η Αλεξάνδρα Τσιάβου και η Χριστίνα Γιαζιτζίδου στέφθηκαν παγκόσμιες πρωταθλήτριες στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών για δεύτερη φορά στην καριέρα τους.
Ο Γιάννης Τσίλης, ο Γιώργος Τζιάλλας, ο Γιάννης Χρήστου και ο Στέργιος Παπαχρήστος πήραν το αργυρό στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου, επαναλαμβάνοντας την περσινή επιτυχία στη λίμνη Καραπίρο.



Και τα δύο πληρώματα εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως και οι Παναγιώτης Μαγδανής και Λευτέρης Κόνσολας που πήραν τη δεύτερη θέση στον "μικρό" τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών.

Θυμίζουμε ότι το Σάββατο (3/9) ο Νίκος και ο Απόστολος Γκουντούλας είχαν τερματίσει τέταρτοι στον τελικό της δίκωπου άνευ. Η αποστολή της εθνικής ομάδας επιστρέφει τη Δευτέρα (5/9, 13.20) μέσω Βιέννης. 
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...