Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

ACTIVE MEMBER: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΤΡΑΣ

Οι Active Member στην τελευταία συναυλία τους γι' αυτό το παράξενο καλοκαίρι ανασυντάσσονται το Σάββατο 10 Σεπτέμβρη στο Θέατρο Πέτρας στην Πετρούπολη.

Σε μέρη γνώριμα με πέτρα κι άνεμο για ν' ανάψουν μια ακόμα φωτιά “στων βουβών την εσχατιά”. Ο νέος τους δίσκος κυκλοφόρησε αρχές καλοκαιριού από το label Imantas με αυτό το τίτλο και ο B.D.Foxmoor μαζί με την Sadahzinia πραγματοποίησαν κάποιες επιλεκτικές  εμφανίσεις. Έτσι και στην “Πέτρα” θα παρουσιάσουν ένα τουλάχιστον τρίωρο πρόγραμμα με κομμάτια νέα και παλαιότερα, μιξαρισμένα μεταξύ τους ή ακόμα και ειπωμένα αλλιώς.

Mαζί με τους Active Member θα εμφανιστούν  στη σκηνή το γκρουπ Χνάρια, με νέο δίσκο, οι Brak, Onaxis, Dj Moya. 

Επίσης, ένας από τους καλύτερους drummer της παγκόσμιας μουσικής σκηνής ο Κώστας Αναστασιάδης, σε μοναδικούς αυτοσχεδιασμούς καθώς και με διαλείμματα battle με τον Dj Moya. Ο ίδιος έχει ενεργή συμμετοχή τόσο στην δισκογραφία όσο και στις συναυλίες του γκρουπ τα τελευταία χρόνια...


Ο Jamoan στην κιθάρα (ηλεκτρική και ακουστική) και στα κρουστά συνοδεύει το γκρουπ. Άλλωστε ήταν εκεί από την αρχή σχεδόν πριν δυο δεκαετίες όταν ξεκινούσαν όλα και με τον ήχο του έχει χαρακτηρίσει πολλά κομμάτια των Active Member.

Η συναυλία είναι αφιερωμένη στον χειμώνα που θα έρθει μάλλον γρήγορα, όχι ξαφνικά, σαν θηλιά...

Πως να έρθετε:

Αποστάσεις: Το Θέατρο Πέτρας απέχει 18 χμ. από το αεροδρόμιο (25 λεπτά), βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τα βόρεια προάστια (15 λεπτά) και απέχει 20 λεπτά από την πλατεία της Ομόνοιας.
Διαδρομές: Βουλιαγμένης – Συγγρού – Χαμοστέρνας – Ιερά οδός – Θηβών Λ. Πετρουπόλεως.
Εθνική οδός προς Περιστέρι/Ίλιον – Α. Παπανδρέου  - Ανατ. Ρωμυλίας.
Λένορμαν – Π. Τσαλδάρη – Θηβών – Λ. Πετρουπόλεως.
Αττική Οδός έξοδος Λ. Δημοκρατίας – Αγ. Ανάργυροι – Ίλιον – Λ. Πετρουπόλεως
Parking: Το Θέατρο Πέτρας διαθέτει το δικό χώρο στάθμευσης.

Λεωφορεία: Τα αστικά λεωφορεία Α11, Β11, 717 από την πλατεία Βάθης, σας μεταφέρουν σε μισή ώρα, δίπλα στο θέατρο. Τα λεωφορεία αυτά περνούν δίπλα από τον ηλεκτρικό σταθμό της πλατείας Αττικής, στον οποίο φτάνετε και με όλες τις γραμμές του Μετρό.


Από Αγία Παρασκευή – Χαλάνδρι – βόρεια προάστια, παίρνετε την αστική γραμμή 421 προς Πειραιά, και αλλάζετε στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων με την Α11 ή Β11.

Η ίδια αλλαγή γίνεται αν έχετε φύγει και από τον Πειραιά προς τα βόρεια προάστια με τις γραμμές 705 και 420.

Από Πειραιά – Αιγάλεω με την αστική γραμμή 703, αλλάζετε στο τέρμα  Θηβών με την Α11 ή Β11.
Μετρό: Άγιος Αντώνιος – Λεωφορειακή  Γραμμή 700 με κατάληξη το Θέατρο Πέτρας


Info

Τοποθεσία Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη
Ημερομηνία Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011
Τιμές εισιτηρίων Προπώληση: 12€. Είσοδος: 15 €
Προπώληση εισιτηρίων Η προπώληση ξεκινάει στις 22 Αυγούστου από το δισκοπωλείο “Τζίνα”, Πανεπιστημίου 57 (τηλ. 2103251271) (από τις 22/8 - ώρες καταστημάτων ) & Λόντου 2 στον 1Ο  όροφο ( 9:00 – 17:00) – 210-3830609. ΔΗΜΟΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ: Πληροφορίες:  τηλ. 2104022413 και 2103251271 καθώς και στο Lowbap.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...