Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΗΘΗΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Είναι γεγονός ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα το ιστολόγιο μας, δεν έχει τη συνεχόμενη ροή αναρτήσεων και ειδήσεων όπως το είχατε συνηθίσει. Ειδικά με τα νέα των τμημάτων μας. Αυτό οφείλεται βασικά στην έλλειψη χρόνου του διαχειριστή, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και λόγω μη ύπαρξης σύνδεσης ΙΝΤΕΡΝΕΤ τις πρωινές ώρες,
Τέλος πάντων από δω και πέρα θα προσπαθήσουμε να αναφέρουμε όσες ειδήσεις έχουν ενδιαφέρον, κύρια μεταγραφικές και αγωνιστικές.
Ξεκινάμε με την είδηση του προπονητή για το αντρικό μας τμήμα.
Όταν το καλοκαίρι του 2010, στην ανακοίνωση για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντρικού τμήματος από τον κ. Ξεροβάσιλα, λόγω της ξαφνικής ασθένειας του κ. Πλήθη, είχαμε ευχηθεί την όσον το δυνατόν γρήγορη ανάρρωση του και είχαμε διαβεβαιώσει ότι οι δρόμοι μας κάπου θα ξανασυναντηθούν, γιατί το επέβαλε η κοινή μας πορεία μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Δύο χρόνια λοιπόν από τότε, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του αντρικού τμήματος από τον κ. Γιάννη ΠΛΗΘΗ, ο οποίος επανέρχεται στη θέση αυτή μετά από δύο χρόνια.  
Ο Πλήθης, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, στο παιδικό του Φάρου Κερατσινίου το 1984 - 5.
Στη συνέχεια ανέλαβε Β΄ προπονητής στους παίδες του Μ. Αλέξανδρου Θεσσαλονίκης, με τον οποίο κατέκτησε τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας.
Από το 1986 μέχρι και το 1990, ήταν προπονητής στο αντρικό τμήμα του Ερμή Πειραιά, με τον οποίο κάθε χρόνο ανέβαινε κατηγορία και από την Ε΄  - ναι!!! υπήρχε τότε και 5η κατηγορία - έφτασε στην Α΄ ΕΣΠΕΔΑ.
Το 1990 - 1 ανέλαβε το γυναικείο τμήμα του Πειραικού.
Το 1991 - 2 ανέλαβε το γυναικείο τμήμα του Απολλώνιου στην Α2.
Το 1992 - 3 ανέλαβε το αντρικό τμήμα της ΑΓΕ Χαλκίδας στη Β΄ Εθνική.
Από το 1994 μέχρι το 1997, ανέλαβε το αντρικό τμήμα του Ηρακλή Καμινίων.
Από το 1998 μέχρι το 2000, ανέλαβε την Αρμενική.
Το 2000-1 ανέλαβε το Φάρο στην Α2.
Από το 2001 μέχρι το 2005, ανέλαβε το Χαιδάρι, με το οποίο πανηγύρισε τρία πρωταθλήματα φτάνοντας στη Β΄ Εθνική.
Από το 2006 μέχρι το 2010, ήταν στο σύλλογο μας, με τον οποίο κατέκτησε το 2010 το κύπελο αντρών ΕΣΠΕΔΑ, το 2008 με το τμήμα παμπαίδων έφτασε στην κατάκτηση της 2ης θέσης στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, χάνοντας σε έναν καταπληκτικό τελικό στην Αλεξανδρούπολη  από τον τοπικό Εθνικό των Κουμεντάκη, Δαλακούρα κλπ με 3-2 και το πρωτάθλημα Β΄ ΕΣΠΕΔΑ γυναικών το 2009-10.
Από τον Ιανουάριο του 2011 μέχρι το Φεβρουάριο του 2012, ανέλαβε τον Απόλλωνα Αθήνας στη Β΄ Εθνική.
Και από φέτος, οι δρόμοι μας ξανασυναντιούνται, στην παρθενική εμφάνιση του συλλόγου μας σε Εθνικές Κατηγορίες και συγκεκριμένα στην Α2.
Ο Πλήθης έρχεται να διαδεχτεί στη θέση του τεχνικού τον απόλυτα επιτυχημένο κ. Δημήτρη ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ, με τον οποίο ο σύλλογος μας κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΠΕΔΑ και κέρδισε την άνοδο στην Α2. Η συνεργασία μας δεν ευοδώθηκε για φέτος και του ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του, γιατί είναι ένας αξιόλογος προπονητής και βαθύς γνώστης του αθλήματος.      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...