Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΑΜΕ...

Η εντυπωσιακή αύξηση σε αριθμό νέων αθλητριών που έχουν εγγραφεί στα τμήματα υποδομών του συλλόγου μας, μας αναγκάζει -  πέρα από το ότι μας βρήκε λίγο απροετοίμαστους - να σκεφτούμε και να βρούμε λύσεις, για την καλύτερη υποδοχή, φιλοξενία και εκμάθηση όλων αυτών των παιδιών.
Ειδικά η σημερινή ημέρα, μας επιφύλαξε μια ωραία έκπληξη, καθώς 32 νέα κορίτσια προσήλθαν στις τάξεις μας δημιουργώντας βέβαια το αδιαχώρητο, την ώρα της προπόνησης.
Πλέον καθίσταται αναγκαίο, ότι θα πρέπει να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά, ώστε τα 6 τμήματα που λειτουργούν στα σύλλογο μας, να προσπαθήσουμε να τα διασπάσουμε σε ακόμα περισσότερα και παράλληλα θα πρέπει να βρούμε τους κατάλληλους χώρους και ώρες, για το σκοπό αυτό.
Να είστε βέβαιοι, ότι από την πλευρά μας, αυτό θα το προσπαθήσουμε και θα τα καταφέρουμε, γιατί έτσι μας το επιβάλετε. Ο μεγάλος αριθμός μας δημιουργεί και μεγάλες υποχρεώσεις και έτσι θα προσπαθήσουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείχνετε, εσείς οι γονείς και τα παιδιά σας.
Το γεγονός ότι ο σύλλογος μας, πια έχει καταστεί από πλευράς αριθμού σε όλα τα αθλήματα, κέντρο προσέλευσης αθλητών - ριών από ολόκληρο τον Πειραιά, σημαίνει ότι σ΄ αυτή τη γειτονιά κάτι καλό γίνεται και θα το κάνουμε ακόμα καλύτερο.
Παραμένουμε και θα παραμείνουμε δυνατοί στις επάλξεις γιατί όλη αυτή η λειτουργία,  επιτρέπει σε όλους μας - διοίκηση, προπονητές - αθλητές - ριες, γονείς - να ξεφεύγουμε από τη φρικτή πραγματικότητα που βιώνουμε καθημερινά στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητας μας.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...