Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Ο ΝΙΚΟΣ ΛΙΓΝΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ - ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Για 4η συνεχόμενη χρονιά τεχνικός των τμημάτων κορασίδων - παγκορασίδων και ακαδημίας συνεχίζει να είναι στο σύλλογο μας ο κ. Νίκος ΛΙΓΝΟΣ.
Η απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία μας, συνεχίζεται με στόχο την παραγωγή νέων αθλητριών, οι οποίες στη συνέχεια στελεχώνουν το γυναικείο τμήμα, όπως γίνεται όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Ήδη αρκετές αθλήτριες που δούλεψαν και αναδείχτηκαν με τον κ. Λιγνό, σήμερα στελεχώνουν το δυναμικό της γυναικείας ομάδας και είναι σίγουρο, ότι με τη λήξη της φετινής χρονιάς και άλλες θα είναι έτοιμες να εισέλθουν στον κόσμο του γυναικείου βόλεϊ.
Ο κ. Λιγνός είναι γέννημα - θρέμμα της ομάδας των Αμπελοκήπων, ομάδα στην οποία καταξιώθηκε και διακρίθηκε ως παίκτης και αργότερα ως προπονητής.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο, ότι με την παρουσία του κάθε χρόνο αυξάνεται εντυπωσιακά ο αριθμός - ειδικά φέτος -  των νέων αθλητριών που στελεχώνουν τα τμήματα.
Φετινός στόχος των τμημάτων υποδομής, πέρα από την ανάδειξη νέων αθλητριών, είναι και η διάκριση τους, όσο γίνεται ψηλότερα, αν επικρατήσουν ευνοϊκές συνθήκες, που έχουν να κάνουν με την παρουσία των αθλητριών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...