Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΤΜΗΜΑ

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον κήπο του BRIDGE, στη Δραπετσώνα η πρώτη συγκέντρωση του γυναικείου τμήματος, στην οποία έδωσαν το παρών 15 αθλήτριες. Μόνη απών η Αργυρώ ΖΩΓΙΟΠΟΥΛΟΥ, η οποία την ίδια ώρα ταξίδευε στη Σάμο λόγω εκτάκτου οικογενειακού προβλήματος.
Οι αθλήτριες ακούγοντας τον κ. Σαραντίτη
Όλες οι αθλήτριες εμφανίστηκαν ανανεωμένες, ξεκούραστες και ανυπόμονες για την έναρξη των προπονήσεων, υποσχόμενες την καλύτερη προσπάθεια για την ευόδωση των στόχων της ομάδας μας, οι οποίοι επαναλαμβάνουμε, ότι είναι η εύκολη αποφυγή του υποβιβασμού και από κει και πέρα ότι καλύτερο προκύψει.
Τις αθλήτριες υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος κ. Λευτέρης ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ, τα μέλη της Επιτροπής Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας κ.κ. Γιάννης ΕΣΕΠΕΝΟΓΛΟΥ, Γιάννης ΣΙΜΙΤΖΗΣ, Μελέτης ΚΑΚΑΓΗΣ, Γιώργος ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ και ο προπονητής κ. Σπύρος ΣΑΡΑΝΤΙΤΗΣ, ο οποίος ανέλυσε τη φιλοσοφία για τη φετινή περίοδο, τον τρόπο δουλειάς και τον αρχικό προγραμματισμό των προπονήσεων, δίνοντας το πρώτο ραντεβού για σήμερα στο γήπεδο στίβου του Μ. Μερκούρη στο Ρέντη, στις 19:00, όπου θα δοθεί το εναρκτήριο σφύριγμα για τις προπονήσεις και θα παραδοθεί στις αθλήτριες το προπονητικό υλικό.
Καλή αρχή λοιπόν και στο τέλος η φετινή περίοδος να μας αφήσει με χαμόγελο.

2 σχόλια:

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...