Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2014

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΑΝΙΩΓΕΡΟΙ 0-4 ΣΤΟΥΣ ''ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ''

Τον πρώτο τους αγώνα προετοιμασίας ενόψει του πρωταθλήματος της ΕΣΠΕΔΑ, που θα ξεκινήσει τον άλλο μήνα, έδωσε το ερασιτεχνικό μας τμήμα, με αντίπαλο την αντίστοιχη ομάδα του Πανιώνιου ''Πανιώγεροι''.
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-4 (21-25, 18-25, 20-25, 10-25), αλλά αυτό από μόνο του δε μπορεί να εξάγει ασφαλή συμπεράσματα καθώς η ομάδα μας, αποτελείτο πάντα στον αγώνα από 3 άντρες και 3 γυναίκες, ενώ η αντίστοιχη των Πανιώγερων από 5 άντρες και 1 γυναίκα, λόγω έλλειψης αθλητριών.
Πάντως η ομάδα μας, που αποτελείται κύρια από γoνείς αθλητών και αθλητριών της ομάδας μας, σ΄ αυτό το πρώτο εγχείρημα έδειξε πολύ καλά στοιχεία και όλοι τώρα περιμένουν με αγωνία την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων.
Στον αγώνα επικράτησε πολύ καλό και χαλαρό κλίμα και οι πάντες το διασκέδασαν, ξεφεύγοντας για 2 ώρες από τα καθημερινά προβλήματα.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Βογιατζίδης)  Αθανασάκος, Γεωργιάδης, Γιαννακοπούλου, Διαμαντίδου, Ευθυμιάδου, Καραμπουρνιώτη, Κογκαλίδης Λ., Κρανδιώτη, Κυρίσογλου, Μπουλούμπασης, Νόου, Ξενάκης, Πασαλόγλου, Σπάλα, Τζιμπιμπάκης, Τρανού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...