Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΠΟΡΦΥΡΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-0 ΣΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Το ''τσουνάμι'' που έπληξε την περασμένη Παρασκευή το γυμναστήριο μας, με αποτέλεσμα την ''πλημμύρα'' που είχε η ομάδα των κορασίδων μας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, μετά από δύο ημέρες μετακόμισε 200μ, νοτιότερα και πήγε στην απέναντι πλευρά του λιμανιού του Πειραιά και συγκεκριμένα νέο θύμα του ήταν το κλειστό ''Π. ΣΑΛΠΕΑΣ'', αλλά και πάλι όλως τυχαίως το μέρος του γηπέδου που πλημμύρισε ήταν αυτό της ομάδας μας, στον αγώνα των παγκορασίδων α΄ με τον ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑ, ο οποίος ήταν ο νικητής του αγώνα με 3-0 (25-21, 25-14, 25-14).
Δέσποινα ΧΙΟΥ
Στον αγώνα αυτό παρουσιαστήκαμε χωρίς τον προπονητή μας κ. Πλήθη, ο οποίος την ίδια ώρα ήταν στα Χανιά με την αντρική μας ομάδα, αλλά και χωρίς τρεις βασικές μας αθλήτριες, οι οποίες για διάφορους λόγους, δεν έδωσαν το παρών στον αγώνα. Μεγαλύτερη όμως απουσία, ήταν της Έλενας ΑΓΓΕΛΗ, για την οποία την ευθύνη της μη κλήσης της στον αγώνα, φέρει ο Γ. Γραμματέας του συλλόγου μας Γιώργος Κογκαλίδης.
Η κα. Χατζηδημητρίου, που κλήθηκε να αντικαταστήσει τον κ. Πλήθη, προσπάθησε να διαχειριστεί τη διαμορφωμένη κατάσταση, αλλά δυστυχώς δε μαζευόταν τίποτα.
Η ομάδα μας, παρουσιάστηκε εμφανώς αποσυντονισμένη, χωρίς διάθεση και συγκέντρωση με αποτέλεσμα να χρεωθούμε 5 φορές με λάθος θέσεις και 3 τουλάχιστον φορές να προσπαθούμε να βγάλουμε υποδοχή όταν τα σέρβις του Πορφύρα κατευθύνονταν άουτ και να δεχόμαστε άσους.
Μόνο στο 1ο σετ, προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε και ισοφαρίσαμε σε 18-18, αφού πρώτα ο Πορφύρας, είχε προηγηθεί με μεγάλη διαφορά. Αλλά αυτό, ήταν απλά μια στιγμιαία ανάκαμψη, η οποία δε συνεχίστηκε σε κανένα σημείο του αγώνα.
Έτσι, ο Πορφύρας κέρδισε δίκαια, αλλά θα πρέπει στους επόμενους αγώνες να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις που μπορούμε και έχουμε συνηθίσει.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Βλάχου και Τσέλιου.
ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ: (Καλλή) Μπουτσελάκου, Κονταράκη, Χονδρουδάκη, Ζαννή, Καρβούνη, Κουκομέλα (αρχ. 6άδα), Κουτσουδάκη, Υφαντή, Θεοδωρή.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Χατζηδημητρίου) Χίου, Αμοιρίδου, Χάνου Στ., Στοίτσεβα, Λιόλιου, Ιωάννου (αρχ. 6άδα), Χάνου Κ., Νάκη.
Στους υπόλοιπους αγώνες της 4ης αγωνιστικής:
ΠΗΓΑΣΟΣ - ΑΙΟΛΟΣ 3-2
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΤΡΑΧΩΝΕΣ 0-3
ΠΕΡΑ - ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ 1-3
   
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΕΣ (12-00) 08
2. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (09-03) 07
3. ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑΣ (09-00) 06

4. ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (06-06) 06
------------------------------------------------- 
5. ΑΟ ΤΕΛΑΜΩΝΑΣ (06-04) 05 (2)
6. ΑΣ ΠΕΡΑ (04-10) 05 (1)
7. ΑΟ ΠΗΓΑΣΟΣ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ (03-08) 04 (2)
8. ΑΕ ΑΙΟΛΟΣ ΤΑΥΡΟΣ (03-12) 04 (1)
9. ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (00-09) 03 (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...