Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α-Β, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α-Β ΚΑΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Για τους προγραμματισμένους αγώνες του Σαββατοκύριακου, ανακοινώνεται, ότι:
Για τις κορασίδες Α΄,  αύριο Σάββατο πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', στις 09:30 για να αναχωρήσουμε για το Ρέντη, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, οι εξής αθλήτριες:
Πόποβα, Ιωάννου, Λιόλιου, Αγγέλη, Χάνου Στ., Στοίτσεβα, Αμοιρίδου, Παπαδόγγονα, Βεντούρη, Σαλτουρίδου, Μπουρέλι, Χάνου Κ.
Για τους παμπαίδες, αύριο Σάββατο πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', στις 15:30 για να αναχωρήσουμε για τη Ν. Σμύρνη, όπου θα αντιμετωπίσουμε το Μίλωνα, οι εξής αθλητές: Αντωνόπουλος, Ασλανίδης, Βεστάκης, Διαμαντής, Θεοδωρόπουλος, Θωμόπουλος, Κογκαλίδης, Κοντούδης, Κωνσταντάκης, Σαββίδης, Τσουλφάς.
Για τις παγκορασίδες Β΄, την Κυριακή πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', στις 12:30 για να υποδεχτούμε τους Τράχωνες, οι εξής αθλήτριες:
Θωμαίδου, Νόου, Παπαδοπούλου, Φώτου, Μαρκουτσά, Πετρινώλη, Νουρλιάδη, Κούτσου, Βουλγαράκη, Δραβίλα, Μοίρα, Μπουλούμπαση.
Για τις παγκορασίδες Α΄, την Κυριακή πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', στις 14:30 για να υποδεχτούμε τους Τράχωνες, οι εξής αθλήτριες:
Ιωάννου, Αγγέλη, Σταμπολίου, Λιόλιου, Αντωνοπούλου, Χάνου Στ., Στοίτσεβα, Ευσταθιάδου, Αμοιρίδου, Βέκκου, Συναπίδου, Χάνου Κ.
Για τις κορασίδες Β΄, την Κυριακή θα πρέπει να βρίσκονται στις 13:30 στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για το Ίλιο, όπου θα αντιμετωπίσουμε την ομώνυμη ομάδα, οι εξής αθλήτριες: 
 Γεωργιάδου - Μαντούβαλου, Βλασταρίδου, Τσίρου, Τσάφου, Δούφα, Τσιριγώτη, Χίου, Μπαλάση, Νάκη, Κανελλοπούλου, Σαρρή, Πόποβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...