Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΚΑΔΗΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ κα. ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ

Ο προγραμματισμένος αγώνας του πρωταθλήματος παμπαίδων την Κυριακή, μεταξύ των ομάδων Δραπετσώνας - Ακάδημου, δε διεξήχθη γιατί στο γήπεδο προσήλθε μόνο ένας διαιτητής, ο κ. Μαριδάκης.
Ο σύλλογος μας βλέποντας την αργοπορία της 2ης διαιτητού κας. Κυπαρίσση, επικοινώνησε με τον υπεύθυνο διαιτησίας της ΕΣΠΕΔΑ κ. Τσάκωνα, ώστε να μας γνωστοποιηθεί το τι θα γίνει. Ο κ. Τσάκωνας, άμεσα προσήλθε στο γήπεδο, επικοινώνησε τηλεφωνικά
με την κα. Κυπαρίσση και έλαβε την εξής καταπληκτική απάντηση: ''Ξέρετε, σκέφτομαι να σταματήσω τη διαιτησία, γιατί είναι λίγα τα χρήματα που παίρνω!!!''.
Καλά, βρε κοπελιά, αυτό πότε το αποφάσισες και δεν ειδοποίησες τα αρμόδια όργανα, ώστε να μη σε ορίζουν σε αγώνες;
Είναι σωστό να ταλαιπωρείς τις ομάδες και ιδιαίτερα τον Ακάδημο, που είχε μετακίνηση;
Έτσι έχεις μάθει να κάνεις στη ζωή σου;
Παρ΄ όλα αυτά ο κ. Μαριδάκης, είχε όλη την καλή πρόθεση να διαιτητεύσει μόνος του τον αγώνα, αλλά προσέκρουσε σε οδηγία του σύνδεσμου του και επειδή κινδύνευε με τιμωρία, αυτό το εγχείρημα δεν καρποφόρησε.
Τέλος πάντων, αυτό το φαινόμενο - που είναι αλήθεια, δε το συναντάμε συχνά - της μη προσέλευσης διαιτητή σε αγώνα, ελπίζουμε να μην ξανασυμβεί και τώρα θα ψάξουμε να βρούμε νέα ημερομηνία για τη διεξαγωγή του αγώνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...