Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Η ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΕΠ/ΕΟΠΕ

Για το Σάββατο 1 Μαρτίου, ήταν προγραμματισμένος ο αγώνας του πρωταθλήματος Α2 αντρών μεταξύ των ομάδων Πανελλήνιος - Δραπετσώνα, ο οποίος είναι σύμφωνα με τη βαθμολογική κατάσταση των ομάδων πολύ κρίσιμος και για τις δύο ομάδες, για την υπόθεση σωτηρίας τους.
Η ομάδα μας, για τον αγώνα αυτό ξεκίνησε τη Δευτέρα την προετοιμασία της, χωρίς να ξέρουμε ακόμα την ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα, γιατί από το αρχικό πρόγραμμα, υπήρχε κενό το σημείο ημέρας και ώρας.
Την Τρίτη το απόγευμα, όταν ανακοινώθηκε από την ΕΟΠΕ, το πρόγραμμα με τους διαιτητές, είδαμε με έκπληξη μας, ότι ο συγκεκριμένος αγώνας έλειπε από το πρόγραμμα. Αναζητήσαμε άμεσα απαντήσεις και μάθαμε, ότι ο αγώνας θα αναβληθεί με έγγραφο την Τετάρτη, γιατί ο Πανελλήνιος μετέχει στην ημιτελική φάση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος έφηβων, αλλά να μην το έχουμε σίγουρο γιατί υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο, να αναβληθούν οι αγώνες του εφηβικού πρωταθλήματος. 
Έρχεται η Τετάρτη και μέχρι το μεσημέρι, δεν ήξερε κανένας να μας πει κάτι σίγουρο. Έπρεπε, να φτάσει η ώρα 14:30 της Τετάρτης, για να ενημερωθούμε τηλεφωνικά, μετά από πολλές οχλήσεις μας, από τον Αντιπρόεδρο της ΕΟΠΕ κ. Ψαρουδάκη και από υπάλληλο της ΕΟΠΕ, ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί τελικά το Σάββατο στις 19:00. Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ. Σήμερα το πρωί, λάβαμε ηλεκτρονικό μήνυμα, με το οποίο μας ειδοποιεί η ΕΟΠΕ, ότι άλλαξε η ώρα διεξαγωγής του αγώνα σε 17:00.
Και εδώ, ξεκινούν τα ερωτήματα, στα οποία σαφώς και δεν περιμένουμε απαντήσεις, αφού πρώτα αφήνουμε ασχολίαστη την τελείως ερασιτεχνική αντιμετώπιση που επέδειξε η ΕΟΠΕ, στο θέμα του εφηβικού πρωταθλήματος, για το οποίο το όποιο δίκιο έχει η ΕΟΠΕ, το έχασε από τον τρόπο αντίδρασης της.
1. Έναν κρίσιμο αγώνα πρωταθλήματος Α2, πρέπει να περιμένει η μία ομάδα να ενημερωθεί την Τετάρτη, ότι αναβάλλεται;
2. Αν υπήρχε μετακίνηση με προπληρωμένα εισιτήρια, τι θα γινόταν;
3. Γιατί σήμερα Πέμπτη, υπάρχει ενημέρωση προς εμάς, για αλλαγή ώρας, όταν δεν υπάρχει επίσημη και έγγραφη προηγούμενη ενημέρωση, για τον ορισμό του αγώνα;
4. Σκέφτηκε κανείς, με ποιο τρόπο μπορεί να προετοιμαστεί μια ομάδα Α2, μετά τις συνεχείς αναβολές ή όχι, αλλά και αλλαγές ώρας, ενός πολύ κρίσιμου αγώνα;
5. Μέχρι πότε, αυτή η ΚΕΠ/ΕΟΠΕ, θα ταλαιπωρεί το ελληνικό βόλει;
Υπάρχουν συνεχείς αφορμές κριτικής, των αποφάσεων της. Επιδεικνύουν έναν άκρατο ερασιτεχνισμό, που δεν αρμόζει στο άθλημα μας.
Για όλα αυτά που γράφουμε σε καμμία περίπτωση, δε στρεφόμαστε κατά του Πανελλήνιου, ο οποίος έκανε αυτό που έπρεπε, ζητώντας την αναβολή του αγώνα, επειδή έχει παραπάνω από δύο έφηβους στην αντρική του ομάδα, αλλά κι αυτός έχει πέσει θύμα της ΚΕΠ/ΕΟΠΕ.
Και κάτι τελευταίο. Πότε θα αποφασίσει η ΚΕΠ/ΕΟΠΕ, για το πόσες ομάδες θα προκριθούν από κάθε Ένωση, στα Πανελλήνια πρωταθλήματα παίδων - κορασίδων; Αυτή η ανακοίνωση ακόμα δεν υπάρχει, παρά τις συνεχείς διαβεβαιώσεις προσωπικά του Πρόεδρου της ΕΟΠΕ κ. Αχ. Μαυρομάτη, εδώ και πολλούς μήνες, ακόμα και στη συγκέντρωση σωματείων της ΕΣΠΕΔΑ, όπου ήταν παρών. Πάντως κύριοι η ΕΣΠΕΔΑ, σας περιμένει και αν δεν προκριθούν από δύο ομάδες της σε κάθε φύλο, τότε δε θα θέλατε να δείτε τις αντιδράσεις μας...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...