Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΑΝΑΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΥΠΕΛΟΥΧΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΣΠΕΔΑ



Νταμπλ για τον Θρίαμβο  
 Ο Θρίαμβος κατέκτησε το τρόπαιο του κυπέλλου γυναικών της ΕΣΠΕΔΑ, επικρατώντας με 3-0 της Ηλιούπολης. Σε μια απόλυτα επιτυχημένη σεζόν η ομάδα του Αποστολογιωργάκη ολοκλήρωσε το νταμπλ στον τελικό που έγινε στο κλειστό του Αιγάλεω. 
 Από την Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος κ. Μεταξάς Δημήτρης, ο ταμίας κ. Ξοφάκης Χαράλαμπος και το μέλος του ΔΣ κ. Σαρατσόπουλος Ρωμύλος. Κατά την διάρκεια των απονομών, η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. βράβευσε την ομάδα της Ευρυάλης για την κατάκτηση της 2ης θέσης Β΄εθνικης γυναικών και το σωματείο ΑΟΝ Αγυρούπολης για την κατάκτηση της 3ης θέσης.

Διαιτητές: Παπαστάμος - Βλάχος

Τα σετ: 3-0 (25-22, 25-17, 25-20).

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Αποστολογιωργάκης): Τζαπάλη, Εικοσπεντίδου, Κόρνια, Φλωροπούλου, Μουτζουρίδου, Αλιφιεράκη/ Βλάχου (Λ), Δημοπούλου, Παπαδιώτη, Σταμάτη, Καρκούλια, Δριβαλιάρη.

ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Κολοκυθάς): Βάγγη, Χειλαδάκη, Ξοφάκη, Σουλτάνου, Λιαρομάτη, Αράπη/ Καρτσαφλέκη (Λ), Αδάμη, Μαυρομμάτη, Παπαγεωργίου, Δρακουλάκου, Κανδυλιάρη.

Δείτε ξανά τον αγώνα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...