Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΧΑΝΙΑ 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ



 
Μέτρησε η εμπειρία του Ολυμπιακού, που προκρίθηκε στο Final 4
 Εύκολη νίκη πέτυχαν οι έφηβοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι αν και είχαν καιρό να αγωνιστούν, κέρδισαν 3-0 τα Χανιά, προκρίθηκε στο Final 4 και αντιμετωπίζουν αύριο (Κυριακή 11 Μαΐου, 11:30 ) τον Πανελλήνιο στον τελευταίο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Εφήβων. 

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν πάνω από τρεις μήνες να αγωνιστούν κι αυτό φάνηκε στα πρώτα λεπτά του αγώνα, αφού μπήκαν σχετικά νωχελικά, κάνοντας λάθη στην υποδοχή, αλλά και έχοντας απέναντι τους πολύ καλό μπλοκ κυρίως με  Σταφυλαράκη και Καστρινάκη, ενώ ο Τζουβαδάκης έκανε πολύ καλή δουλειά στην υποδοχή και την άμυνα. Οι μικροί του Μπουρμπάκη, οι οποίοι φάνηκαν βελτιωμένοι μετά τον αγώνα με τον Πανελλήνιο, ιδιαίτερα στην υποδοχή, είχαν τον πρώτο λόγο μέχρι και το 11-11, όταν για πρώτη φορά πέρασε μπροστά ο Ολυμπιακός. Οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο μέχρι το 15-15, αλλά με τον Μελλέ στο σέρβις οι τυπικά γηπεδούχοι ξέφυγαν με 20-15. Ο Λαμπρινός με μπλοκ έκανε το 24-17, ενώ ο Κάλας «έκλεισε» το σετ. 
Στο δεύτερο σετ η ομάδα του Σαραντίτη δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα. Προηγήθηκε από την αρχή με 8-2, ενώ από 12-6, ο Σταφυλαράκης ψαλίδισε τη διαφορά για το 12-10. Στη συνέχεια 18-10 και με λάθος από τα Χανιά έκανε το 2-0 με 25-12. 
Το τρίτο σετ είχε μεγάλη διαφορά από το προηγούμενο. Παρόλο που ο Ολυμπιακός βρισκόταν μπροστά σε όλη τη διάρκεια, η ομάδα της Κρήτης προσπαθούσε επιτυχώς για το κάτι παραπάνω. Οι ερυθρόλευκοι ωστόσο, αν και αντιμετώπιζαν πρόβλημα στην άμυνα σε κάποιες φάσεις, φρόντιζαν στα κατάλληλα σημεία να τις τελειώσουν και να ξεφύγουν. Το παιχνίδι τελείωσε με μπλοκ του Μελλέ.
Τα σετ: 3-0 (25-17, 25-12, 25-18)
Διαιτητές: Χρηστίδης, Χλωρός, Κομιανού
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σαραντίτης): Γαλιώτος, Κάλας, Ζήσης, Μπερμπερίδης, Μελλές, Λαμπρινός / Τζανετουλάκος (λ), Μανίκας, Δεληπρίμης, Καρράς, Μπάχας, Νάστος.
ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ (Μπουρμπάκης): Ίτσιος, Σάμιος, Καστρινάκης, Σταφυλαράκης, Χατζηδημητρίου, Μιχελάκης / Τζουβαδάκης (λ), Σταροντουμπτσεβ, Μαρινάκης, Φυντριλάκης. 
volleynews.gr

 Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (03-00) 02
-. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (03-00) 02

----------------------------------------
3. ΧΑΝΙΑ (00-06) 02

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...