Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ - ΧΑΝΙΑ 3-0 ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΦΗΒΩΝ


Με το δεξί οι Έφηβοι του Πανελληνίου
 Με το δεξί ξεκίνησε ο Πανελλήνιος ΓΣ τις υποχρεώσεις του στην ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος Εφήβων , μετά την εύκολη νίκη επί του ΣΠΦ Χανίων με 3-0.

Ο Πανελλήνιος μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι έχοντας όπλο το καλό μπλοκ, αλλά και τις επιθέσεις κυρίως των Σούρδι και Μπάση. Τα Χανιά με παιδιά μικρότερης ηλικίας, αλλά και εμπειρίας υστερούσαν στην υποδοχή και την άμυνα.
Η αρχή δεν έδειχνε ότι θα υπήρχε μεγάλη διαφορά πόντων μέχρι που οι γηπεδούχοι ξέφυγαν από το 8-4 και μετά και το πήραν όπως φάνηκε αρκετά εύκολα. Τα Χανιά «έκλεβαν» κάποιους πόντους, όταν οι αντίπαλοι έκαναν λάθη, αλλά η διαφορά μεγάλωσε στο 16-7 με ένα σερί στο σέρβις από τον Δημητούλη, και ο Μπίκος συνέχισε για το 23-12. Ο ίδιος παίκτης δεν μπόρεσε να κλείσει το σετ αφού αστόχησε στο σέρβις, κι έγινε το 23-13. Ο Σούρδι διόρθωσε με καρφί, ο Δημόπουλος έκανε λάθος επίθεση και ο Μιχελάκης με άουτ σέρβις έκανε το 25-14.
Στο δεύτερο σετ με τα σέρβις των Μπάση και Δημητούλη ο Πανελλήνιος έκανε το 7-2 και έδειδε πως θα παραμείνει σταθερός. Τα Χανιά πλησιάσαν στο 9-6 αλλά ο Μπάση ξανά από το σέρβις έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, με Δημόπουλο και Τριπολιτσιώτη να βοηθούν ιδιαίτερα στο μπλοκ. Στο 15-9 ο Σούρδι έχασε την ευκαιρία να αυξήσει και άλλο τους πόντους της ομάδας του, με την μπάλα να βρίσκει στην αντένα. Η συνέχεια ανάλογη, με τα Χανιά να προσπαθούν με το μπλοκ να μειώσουν. Στο 22-16 ο Ίτσιος «χάρισε» τον πόντο στον Πανελλήνιο, ο Μπάση όμως αστόχησε κι αυτός στο σέρβις . Το 24-17 έκανε ο Σούρδι με επίθεση, ενώ το 25-17 πέτυχε ο Δημητρούλης με εξαιρετικό άσσο. 
Στο τρίτο σετ τα Χανιά διεκδίκησαν περισσότερα και έφτασαν πιο κοντά στους γηπεδούχους. Ο Πανελλήνιος ξεκίνησε με 6-1, ενώ με τον Χατζηδημητρίου οι φιλοξενούμενοι «ψαλίδισαν» για το 9-6. Το παιχνίδι έφτασε στον πόντο (16-15) με τα πολύ καλά μπλοκ των Χατζηδημητρίου και Μιχελάκη. Ο Μπάση κάνει λάθος για το 17-16, αλλά διορθώνει αμέσως μετά για το 18-16, ενώ λίγο αργότερα έδωσε τη θέση του στον Κύριο, και χειροκροτήθηκε από τους τους θεατές. Το σερί του Κάππα έφερε τον Πανελλήνιο στο 24-17, ο Δημόπουλος με λάθος σέρβις έκανε το 24-18, και ο Σούρδι τελείωσε το παιχνίδι. 
Τα Χανιά αγωνίζονται αύριο με τον Ολυμπιακό, ενώ ο Πανελλήνιος την Κυριακή. 
Τα σετ: 3-0 (25-14, 25-17, 25-18)
Διαιτητές: Σταρίδας Α., Οικονόμου Β., Γιαννακοπούλου Α.
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΓΣ (Γκιαούρης Π.):  Σούρδι, Μπάση, Δημητούλης, Δημόπουλος, Μπίκος, Τριπολιτσιώτης / Μαρκούτης (λ), Δημητρίου (λ), Κάππας, Ζαρμπίνης, Καλιντέρης, Κύριο.
ΣΠΦ ΧΑΝΙΩΝ (Μπουρμπάκης Δ.) : Ίτσιος, Σάμιος, Καστρινάκης, Σταφυλαράκης, Χατζηδημητρίου, Μιχελάκης / Τζουβαδάκης (λ), Σταροντουμπτσεβ, Μαρινάκης, Φυντριλάκης.
voleynews.gr

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ (03-00) 02
2. ΧΑΝΙΑ (00-03) 01
----------------------------------------
3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (00-00) 00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...