Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ: ''Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΣΤΗΜΕΝΗ. Η ΕΟΠΕ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΑΥΤΙΑ''

Κογκαλίδης: «Η κλήρωση στημένη, η ΕΟΠΕ με κλειστά αφτιά» (video)
 
 Ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ και επρόσωπος της Δραπετσώνας, Γιώργος Κογκαλίδης μίλησε στο volleynews.gr μετά την κλήρωση της Α2 ανδρών, εξαπολύοντας επίθεση με σκλήρά λόγια κατά της ΕΟΠΕ. 
 «Φτάσαμε στο συμπέρασμα ότι η ΚΕΠ και η ΕΟΠΕ έχει τα αφτιά της κλειστά. Δεν ακούει τα σωματεία. Ήρθαμε σε μια στημένη τοποθέτηση των ομίλων. Τοποθέτησαν τους ομίλους με οικονομκά κριτήρια, αλλά ο Α και ο Β όμιλος δεν έχουν καμία σχέση. Ο Β όμιλος έχει πολύ περισσότερα οικονομικά δεδομένα για τις μετακινήσεις και δυστυχώς αποδείχθηκε άλλη μια φορά ότι η διοίκηση της ΕΟΠΕ κινείται από άλλα συμφέροντα τα οποία δεν είναι ορατά.

Α priori τοποθέτησαν την Παναχαϊκή και τα Χανιά που είναι πιο καλά οικονομικά και έχουν στόχους ανόδου σε δύο ομίλους ξεχωριστά. Αυτό ήταν απαράδεκτο.

Τους δώσαμε 4 εναλλακτικές προτάσεις για να δεχτούν κάτι. Την «χύμα» κλήρωση, ώστε να ξέρουμε όλοι ότι ξεκινάμε από το δίκαιο της κλήρωσης. Την τοποθέτηση του ΑΓΣΙ και του Ερμή στον βόρειο όμιλο για να γίνουν 14 ομάδες και να περιορίσουμε τα έξοδα στον Β όμιλο. Ακόμα δεν απαντήθηκε το ερώτημα γιατί τοποθετηθηκε εκεί η Καρδίτσα που είναι πιο χαμηλά στο χάρτη, όπως και ο Πιερικός.

Δεν απαντήθηκαν πολλά πράγματα. Υπήρχε μια μανία της ΚΕΠ να προχωρήσει με το ίδιο σχέδιο. Έχουν δημιουργήσει ένα πρωτάθλημα της Α2 εξάμβλωμα. Με 36 ομάδες δεν γίνεται πρωτάθλημα Α2. Δυστυχώς όλα αυτά τα πληρώνει το ανδρικό βόλεϊ.

Δεν μπορεί να υπάρξει τρόπος αντίδρασης. Να μην κατέβουμε να παίξουμε; Χαμένο θα βγεί το ελληνικό βόλεϊ και οι ομάδες μας. Δεν μπορείς να αντιδράσεις έτσι.

Παρότι έχουμε τοποθετηθεί εδώ και 2 μήνες, δυστυχώς η ΕΟΠΕ δεν ακούει.

Σαν Δραπετώνα, με βάση το περσινό δεδομένο ότι σωθήκαμε την τελευταία αγωνιστική, θα προσπαθήσουμε να μείνουμε στην κατηγορία πιο εύκολα.
Το βίντεο μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Πεστά ρε Γιώργο πεστα, εσύ και οι άλλοι παράγοντες, οι ελάχιστοι που έχουν απομείνει στο ανδρικό βόλεί αγωνίζονται με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τις ομάδες τους ζωντανές και διοικούν όλοι οι άχρηστοι που έχουν διαλύσει τις ομάδες τους και θέλουν να σώσουν το άθλημα ! Αν είναι δυνατόν … δεν είναι ικανοί ούτε το σπίτι τους να διοικήσουν. Αίσχος φίλε Αίσχος !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...