Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

Η Ακαδημία Star Volley σε φιλικές αναπτυξιακές συζητήσεις με τον αθλητικό σύλλογο ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

Πολλές φορές έχουμε δηλώσει ότι η καλύτερη προβολή του έργου που επιτελείται απο την Ακαδημία Star Volley δεν είναι οι δηλώσεις των στελεχών της ή των φίλων συνεργατών αλλά τα σχόλια και η αναγνώριση  που προέρχεται από αθλητικούς φορείς και καταξιωμένους παράγοντες στο χώρο του ερασιτεχνικού volley στην Ελλάδα.
Εχουμε επίσης τοποθετηθεί ότι η εκδίπλωση του έργου και οι δράσεις της Ακαδημίας Star Volley δε θα υλοποιηθεί με γεωγραφικά κριτήρια αλλά θα επεκταθεί και εκτός της περιοχής της Αττικής με αποκλειστικό γνώμωνα όχι τις κοινές αρχές και την απαραίτητη «χημεία» στους στόχους, στα μέσα και τις επιδιώξεις στις οποίες θα οικοδομηθεί από κοινού μια μακροχρόνια κοινή αναπτυξιακή προσπάθεια.
Στο πλαίσιο είμαστε ευτυχείς για τη γνωριμία και τη σχέση φιλίας που αναπτύξαμε με το διοικητικό στέλεχος του τμήματος volley ενός ιστορικού αθλητικού συλλόγου, του ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ τον κ. Νίκο Αγγελόπουλο, ο οποίος εκτός από τη συνεχή επικοινωνία με την Ακαδημία Star Volley από τις αρχές του έτους, επισκέφθηκε ήδη δύο φορές την Ακαδημία Star Volley στην Αθήνα ενώ επίκειται μια ακόμη επίσκεψή του με κλιμάκιο τεχνικών (προπονητών) τις προσεχείς ημέρες.


Κατά τη διάρκεια της τελευταίας επίσκεψης, είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε και να συζητήσουμε σε βάθος με τον κ. Αγγελόπουλο
α)  το συνολικό πλαίσιο της συνεργασίας και των πολύ σημαντικών παροχών που είναι σε θέση να προσφέρει η Ακαδημία Star Volley,
β)  το χορηγικό μοντέλο συνεργασίας,
γ)  το Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Επικοινωνίας και Προβολής,
δ)  να γνωρίσει αρκετούς από τους συνεργάτες της Ακαδημίας και να συζητήσει μαζί τους αντίστοιχα οργανωτικά θέματα
ε)  να επισκεφθεί το τμήμα volley του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας με τον οποίο υπάρχει μια στρατηγική συνεργασία και να συνομιλήσει με τον πρόεδρο του τμήματος κ. Γιώργο Κογκαλίδη και τη Head Coach της Ακαδημίας κα Όλγα Χατζηδημητρίου,
στ) να παρακολουθήσει προγραμματισμένη προπόνηση στην οποία συμμετείχαν πολλές αθλήτριες από τα τμήματα υποδομών και,
ζ)  να διαπιστώσει “ιδίοις όμμασι” την αποτελεσματικότητα της χρήσης του ειδικού αθλητικού εξοπλισμού (μηχανήματα εκτόξευσης, μπλοκ κλπ) κατά τη διάρκεια της προπόνησης.
Δείτε τις δηλώσεις που έκανε ο κ. Νίκος Αγγελόπουλος στην κάμερα του συνεργάτη της Ακαδημίας Star Volley sportshero.gr


Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Νίκο Αγγελόπουλο για το ενδιαφέρον του και να τον καλωσορίσουμε ως φίλο και ως αθλητικό παράγοντα.
Η Ακαδημία  Star Volley θα είναι πάντα στη διάθεση σε ανθρώπους σαν και αυτόν (παλαιός αθλητής με βαθιά γνώση του αθλητισμού και καταξιωμένος επιστήμονας και επαγγελματίας) για κοινό σχεδιασμό και υλοποίηση δράσεων που εκτός από τις αναμενόμενες επιτυχίες, θα αφήσουν εκείνο το μοναδικό συναίσθημα ανάπτυξης και ανόδου του ερασιτεχνικού volley στο οποίο όλοι στοχεύουμε και το οποίο επιδιώκουμε.
Στον αθλητισμό ΔΕΝ υπάρχουν υπάρχουν σύνορα !
Είναι η αγάπη και το ενδιαφέρον για την πρόοδο του αθλήματος που μας ενώνει που ελαχιστοποιεί τις αποστάσεις !

Βρισκόμαστε ήδη σε συζητήσεις με τρείς αθλητικούς συλλόγους από τους οποίους δύο βρίσκονται εκτός Αθηνών - ένας από τη νησιωτική Ελλάδα.
Σύντομα θα  είμαστε σε θέση από κοινού να αξιολογήσουμε συνολικά τη βάση και τις προοπτικές στρατηγικής συνεργασίας  που θα αναδείξει την ευρύτερη γεωγραφική περιοχή ως περιοχή ανάπτυξης του volley, τις διοικήσεις ως πραγματικούς φορείς αλλαγής και κυρίως θα αναδείξει και θα ενδυναμώσει ουσιαστικά τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών και αθλητριών volley των συνεργαζόμενων συλλόγων.
Β. Τζώρτζης
Διευθυντής Ακαδημίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...