Πέμπτη 10 Μαΐου 2018

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ - STAR VOLLEY ACADEMY

Με χθεσινό δελτίο τύπου το STAR VOLLEY ACADEMY, ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της τριετούς συνεργασίας με το τμήμα πετοσφαίρισης του συλλόγου μας.
Πρόκειται για μια πάρα πολύ επιτυχημένη συνεργασία με πολλά οφέλη και εμπειρίες για το σύλλογο μας, κατά την οποία κάθε χρόνο, πετυχαίναμε στους στόχους που έμπαιναν στην αρχή της κάθε περιόδου.
Ενδεικτικά μόνο να αναφέρουμε ότι κατά την τελευταία τριετία και σε συνέχεια της προηγούμενης πολύ επιτυχημένης περιόδου του συλλόγου μας, πανηγυρίσαμε:
 
2015-6
Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής αντρών και άνοδος στην Α2.
Πρωτάθλημα Α΄ ΕΣΠΕΔΑ γυναικών και άνοδο στη Β΄ Εθνική.
Κύπελο αντρών ΕΣΠΕΔΑ.
3η θέση στο πρωτάθλημα κορασίδων Β΄.
 
2016-7
2η θέση στο πρωτάθλημα κορασίδων Α΄ ΕΣΠΕΔΑ και πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.
2η θέση στο πρωτάθλημα κορασίδων Β΄ ΕΣΠΕΔΑ.
3η θέση στο πρωτάθλημα Α2 αντρών.
 
2017-8
Κύπελο γυναικών ΕΣΠΕΔΑ
3η θέση στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής γυναικών.
5η θέση στο πρωτάθλημα αντρών Α2.
 
Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε το STAR VOLLEY ACADEMY και ειδικά το φίλο και συνεργάτη κ. Βασίλη ΤΖΩΡΤΖΗ, για όσα πρόσφερε στο σύλλογο μας, με τον οποίο σίγουρα οι δρόμοι μας, θα ξανασυντηθούν.
 
Το σίγουρο είναι ότι ο σύλλογος μας, όπως πάντα κινείται με γνώμονα κάθε χρόνο, πιο ψηλά, πιο δυνατά, πιο γρήγορα και μετά τη συμφωνία μας με τη MPD sports markerting, βάζουμε τις βάσεις, ώστε αυτό να γίνει πραγματικότητα και φέτος.
 
Ακολουθεί αυτούσιο το δελτίο τύπου του  STAR VOLLEY ACADEMY.
 
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9/5/2018
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ STAR VOLLEY ΜΕ ΤΟ ΤΜΗΜΑ VOLLEY ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Η Ακαδημία STAR VOLLEY ανακοινώνει την ολοκλήρωση της 3ετούς συνεργασίας της με το τμήμα volley του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.
H 3ετής (2015-2018) αυτή συνεργασία κατά τη διάρκεια της οποίας επενδύθηκε ένα πολύ σημαντικό ποσό οικονομικής χορηγικής υποστήριξης, κρίνεται ως ιδιαίτερα επιτυχημένη και σηματοδότησε έναν αριθμό σημαντικών και αναγνωρίσιμων επιτυχιών για τις ομάδες υποδομών και αγωνιστικές ομάδες volley του συλλόγου συνεισφέροντας ουσιαστικά στην αναβάθμιση του “ονόματος” και της προσφοράς του αθλητικού συλλόγου στο ερασιτεχνικό volley.
Κατά τη διάρκεια αυτού του όμορφου ταξιδιού, είχαμε την ευκαιρία να γνωρισθούμε και να συνεργασθούμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους με αξιόλογους ανθρώπους και εθελοντές, τους γονείς των αθλητών και αθλητριών και μέλη της διοίκησης του αθλητικού συλλόγου.
Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία και πολλές επιτυχίες για το μέλλον.
Στο σημείο αυτό, θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο του τμήματος volley κ. Γιώργο Κογκαλίδη για την 3ετή αυτή συνεργασία και την υποστήριξή του στην υλοποίηση του σύγχρονου μοντέλου της Ακαδημίας STAR VOLLEY στο σύλλογο της Δραπετσώνας και κατ΄επέκταση στο ερασιτεχνικό volley.

Έχοντας πλέον εξασφαλίσει ένα πολύ σοβαρό υπόβαθρο κατανόησης και επιτυχούς εφαρμογής σύγχρονων και επαγγελματικών τεχνικών και μεθοδολογιών υποστήριξης στο σύλλογο, είμαστε βέβαιοι ότι ο δρόμος των επιτυχιών για το τμήμα volley της Δραπετσώνας θα συνεχίσει τα επόμενα χρόνια με ακόμη μεγαλύτερους ρυθμούς τόσο στα αναπτυξιακά τμήματα όσο και στα αγωνιστικά τμήματα και την ανδρική και γυναικεία ομάδα volley του συλλόγου.
Και επειδή κάθε τέλος σηματοδοτεί μια νέα αρχή, σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν οι ΝΕΕΣ αθλητικές συνεργασίες της Ακαδημίας STAR VOLLEY στην περιοχή της Αττικής και Θεσσαλονίκης.
Μέχρι τότε, θα κάνουμε μια μικρή αναδρομή στις σημαντικές στιγμές αυτής της διαδρομής οι οποίες αποδεικνύουν με τον πλέον σαφή τρόπο τα οφέλη αλλά και τις προοπτικές της συνέχειας μιας επιτυχημένες αθλητικής συνεργασίας με τον αθλητικό σύλλογο.
Αθλητική περίοδος 2015-2018









Ευχόμαστε καλή συνέχεια με υγεία και πολλές επιτυχίες για το μέλλον στο σύλλογο της Δραπετσώνας και όλους τους ανθρώπους της.

Βασίλης Τζώρτζης
Διευθυντής Ακαδημίας
STAR VOLLEY
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...