Παρασκευή 30 Αυγούστου 2019

Beach Volleyball Γυναικών: Το τρίτο και το 33ο!

Beach Volleyball Γυναικών: Το τρίτο και το 33ο!

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας Βασιλική ΑΡΒΑΝΙΤΗ και Παναγιώτα ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στο Beach Volleyball γυναικών και χάρισαν στην Ελλάδα το 33ο μετάλλιο της στους ΙΙ  Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες. 
Παρουσία 1.500 θεατών που από νωρίς είχαν γεμίσει τις εξέδρες του γηπέδου C5 της εγκατάστασης «Άρτεμις» οι δύο κορυφαίες ελληνικές ομάδες έδωσαν μεγάλη μάχη για το χάλκινο μετάλλιο.
Στο rematch του τελικού του εφετινού πανελληνίου πρωταθλήματος οι πρωταθλήτριες Ελλάδας νίκησαν την Κωνσταντίνα ΤΣΟΠΟΥΛΟΥ και τη Δήμητρα ΜΑΝΑΒΗ και ανέβηκαν στο βάθρο.
Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος μόνο στο 1ο σετ. Η ΑΡΒΑΝΙΤΗ και η ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ  προηγήθηκαν 13-9, αλλά η ΤΣΟΠΟΥΛΟΥ και η ΜΑΝΑΒΗ  με σερί 6-0 προσπέρασαν 15-13 και κράτησαν το προβάδισμα μέχρι το 20-19.
Ακολούθησε ένα 3-0 από τα μπλοκ των ΑΡΒΑΝΙΤΗ/ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ που προηγήθηκαν με 22-20  και πήραν το πρώτο σετ.

Στο δεύτερο σετ η ΤΣΟΠΟΥΛΟΥ και η ΜΑΝΑΒΗ φάνηκαν ααπογοητευμένες, βρέθηκαν να χάνουν με 9-1 και τελικα κατατάχθηκαν στην τέταρτη θέση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...