Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

ΙΙ Παράκτιοι Πάτρα: Πάρτι με… συρτάκι στην πρεμιέρα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: 

arvaniti_karagkouni_patra
Ιδανικό ήταν το φινάλε της πρώτης ημέρας για τις δύο ομάδες της Ελλάδας στο Beach Volley γυναικών στους ΙΙ Παράκτιους Αγώνες που βρίσκονται σε εξέλιξη στην Πάτρα.
Στο κατάμεστο γήπεδο C5 της εγκατάστασης «Artemis» παρουσία 1.000 θεατών οι πρωταθλήτριες Ελλάδας Βικυ Αρβανίτη/Πέννυ Καραγκούνη νίκησαν 2-0 (21-13, 21-10) τις  Rαντάνοβιτς/Βρμπαντς από την Κροατία και από τον πρώτο τους αγώνα έδειξαν τις προθέσεις για την κατάκτηση ενός μεταλλίου.
Οι Κροάτισσες έχουν νικήσει 2-0 (21-15, 21-16) την δεύτερη ομάδα της Γαλλίας Σέβτσικ/Βιερά και οι δύο πρώτες θέσεις θα κριθούν στον αγώνα μεταξύ των διεθνών μας και των Γαλλίδων που θα γίνει την Πέμπτη 29 Αυγούστου.
«Ευχαριστούμε τον κόσμο για την υπέροχη υποστήριξη. Με τέτοιο κοινό σε γεμάτο γήπεδο δεν χάνεις εύκολα. Πετύχαμε μια νίκη ουσίας και ψυχολογίας. Είμαστε κουρασμένες μετά από μια δύσκολη σεζόν αλλά είμαστε υποχρεωμένες να τα δώσουμε όλα για κάτι ξεχωριστό ειδικά τώρα που η Παγκόσμια Ομοσπονδία αναβάθμισε τους Αγώνες της Πάτρας ως ένα Προολυμπιακό Τουρνουά».
Στον C όμιλο η δεύτερη ομάδα της Ελλάδας με τις Κωνσταντίνα Τσοπούλου/Δήμητρα Μαναβή,  έκανε αλάνθαστη εμφάνιση απέναντι στις Σέρβες Μιλίγεβιτς και νίκησαν 2-0 (21-13, 21-12) εξασφαλίζοντας την πρόκριση μαζί με την δεύτερη ομάδα της Κύπρου αποτελούμενη από τις Ζωή Κωνσταντοπούλου/Έρικα Ζεμπίλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...