Τρίτη 27 Αυγούστου 2019

Finswimming: Η σολομώντεια (ελληνοτουρκική) λύση!

Finswimming: Η σολομώντεια (ελληνοτουρκική) λύση!
Η ταυτόχρονη άφιξη του Τούρκου Τugoon KAYTAR και του Έλληνα Αναστάσιου ΜΥΛΩΝΑΚΗ έκλεψε την παράσταση σήμερα στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός».
Οι δυο αθλητές τερμάτισαν ταυτόχρονα στον συγκλονιστικό τελικό του αγωνίσματος των 200μ. SF (μονοπέδιλα) του Finswimming με αποτέλεσμα να εφαρμοσθεί η σολομώντεια λύση: αμφότεροι φόρεσαν στο λαιμό τους από ένα χρυσό μετάλλιο, ενώ ανακρούσθηκαν και οι δυο εθνικοί ύμνοι, πρώτα ο τουρκικός και εν συνεχεία ο ελληνικός.
Το εξ ημισείας χρυσό μετάλλιο του Αναστάσιου ΜΥΛΩΝΑΚΗ υπήρξε το πέμπτο το οποίο κατέκτησε η ελληνική ομάδα χθες και το δέκατο στο διήμερο των αγώνων του Finswimming.
Η διοργανώτρια χώρα κυριάρχησε με εμφατικό τρόπο  κατά το αγωνιστικό διήμερο, κατακτώντας μπροστά σε γεμάτες εξέδρες, συνολικά 21 μετάλλια, εκ των οποίων τα 13 ήταν χρυσά και τα 8 ασημένια.
Στα 50μ. ΑP Aνδρών η Ελλάδα πέτυχε το 1-2 με τον Ιωάννη ΠΙΠΙΝΙΑ και τον Αναστάσιο Μυλωνάκη που άλλαξαν θέσεις στο βάθρο σε σχέση με τον χθεσινό αγώνα.
Ελληνικό νταμπλ σημειώθηκε και στα 50μ. ΒF Ανδρών με τον Χρήστο ΜΠΟΝΙΑ και τον Στέφανο ΑΝΤΩΝΙΑΔΗ.
Στα 100μ. SF Γυναικών η Ειρήνη ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗ, δίκην déjà vu από χθες, άρπαξε το χρυσό μετάλλιο πάνω στον τερματισμό, αφήνοντας δεύτερη την Κροάτισσα Dora BASSI.
Ο Κωνσταντίνος ΔΡΥΓΟΥΤΗΣ κατέκτησε με άνεση το χρυσό μετάλλιο στα 200μ. BF Ανδρών.
H Iταλίδα Viola MAGOGA επικράτησε στον τελικό των 100μ. BF γυναικών, ενώ η Γαλλίδα Loren BARON ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 400μ. SF Γυναικών.
Τέλος στο ομαδικό αγώνισμα των 4x50μ. BF τον τίτλο κατέκτησε η Ιταλία, με δεύτερη την Ελλάδα και Τρίτη την Ισπανία.
 mbgpatras2019.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...