Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Beach Volleyball Γυναικών: Στο δρόμο για τα μετάλλια Ελλάδα και Κύπρος

Beach Volleyball Γυναικών: Στο δρόμο για τα μετάλλια Ελλάδα και Κύπρος

Στο δρόμο για την κατάκτηση μεταλλίων βρίσκονται οι δύο ελληνικές και οι δύο κυπριακές ομάδες στο ταμπλό του Beach Volley γυναικών στους ΙΙ Παράκτιους Αγώνες που γίνονται στην Πάτρα. Στα προημιτελικά οι δύο ελληνικές ομάδες θα παλέψουν με τις ομάδες της Πορτογαλίας και της Σλοβενίας ενώ θα έχουμε και εμφύλιο των δύο ομάδων της Κύπρου.
Η πρώτη ομάδα της Ελλάδας αποτελούμενη από τις Vassiliki ARVANITI, Panagiota KARAGKOUNI έχοντας την υποστήριξη πολλών Ελλήνων φιλάθλων σημείωσαν και δεύτερη νίκη στο Α όμιλο και έτσι εξασφάλισαν την πρώτη θέση του ομίλου και την πρόκριση στον αποψινό προημιτελικό.
Οι πρωταθλήτριες Ελλάδας νίκησαν 2-0 (21-18, 21-14) την δεύτερη ομάδα της Γαλλίας αποτελούμενη από τις Pia SZEWCZYK, Clemence VIEIRA οι οποίες πήραν την 3η θέση και αποκλείστηκαν. Οι Vassiliki ARVANITI, Panagiota KARAGKOUNI στον προημιτελικό θα αντιμετωπίσουν τις Vanessa Sofia DA COSTA PAQUETE, Beatriz SILVA PINHEIRO από την Πορτογαλία που πήραν την 2η θέση στον D όμιλο. Την 2η θέση στον Α όμιλο πήραν οι Sara RADANOVIC, Valentina VRBANC από την Κροατία οι οποίες στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τις την πρώτη ομάδα της Γαλλίας αποτελούμενη από τις Αline CHAMEREAU, Alexandra JUPITER που πήρε την πρώτη θέση στον Β΄όμιλο.
Στο Β όμιλο και η σε αγώνα που έκρινε τον πρώτο όμιλο η δεύτερη ομάδα της Γαλλίας αποτελούμενη Αline CHAMEREAU, Alexandra JUPITER νίκησε με 2-0 (21-18, 21-17) τις Klara KREGAR, Katarina FABJAN από την Σλοβενία και μοιράστηκαν τις δύο πρώτες θέσεις. Οι Γαλλίδες θα παίξουν στα προημιτελικά με τις Sara RADANOVIC, Valentina VRBANC από την Κροατία και οι Σλοβένες με την δεύτερη ελληνική ομάδα αποτελούμενη από την Konstantina TSOPOULOU / Dimitra MANAVI. Αποκλείστηκαν από την 8αδα και κατατάχθηκαν στην 9η θέση οι Valmira RAMADANI και Dhuratë SYLEJMANI από το Κόσοβο).
Στον C όμιλο η δεύτερη ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τις Konstantina TSOPOULOU, Dimitra MANAVI σημείωσε και δεύτερη νίκη κατακτώντας την πρώτη θέση. Νίκησαν 2-0 (21-13, 21-12) την Β ομάδα της Κύπρου Ζoi KONSTANTOPOULOU, Erika ZEMBYLA. Η ελληνική ομάδα στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει τις Σλοβένες Klara KREGAR, Katarina FABJAN για είσοδο στα ημιτελικά, ενώ η Κύπρος Β των Ζoi KONSTANTOPOULOU, Erika ZEMBYLA πήρε την 2η θέση και στα προημιτελικά θα έχουμε τον κυπριακό «εμφύλιο». Οι Σέρβες Marija MILJEVIC, Τamara MILJEVIC κατατάχθηκαν στην 9η θέση.
Μεγάλη εμφάνιση στον D όμιλο έκανε η πρώτη ομάδα της Κύπρου αποτελούμενη από τις Mariota ANGELOPOULOU, Manolina KONSTANTINOU οι οποίες νίκησαν 2-0 (21-14, 21-18) τις Vanessa Sofia DA COSTA PAQUETE, Beatriz SILVA PINHEIRO από την Πορτογαλία και πήραν την πρώτη θέση του ομίλου. Ετσι στα προημιτελικά θα έχουμε κυπριακό εμφύλιο καθώς οι πρωταθλήτριες Κύπρου θα αντιμετωπίσουν την δεύτερη ομάδα αποτελούμενη από τις Ζoi KONSTANTOPOULOU, Erika ZEMBYLA. Οι Πορτογάλες πήραν την 2η θέση στον όμιλο και στα προημιτελικά θα βρεθούν απέναντι στις Vassiliki ARVANITI, Panagiota KARAGKOUNI, ενώ εκτός 8αδας έμειναν οι Dimitra KOLE, Elsa DISHA από την Αλβανία.
Τα αποτελέσματα των πρωινών αγώνων 29 Αυγούστου γυναικών:
Vassiliki ARVANITI, Panagiota KARAGKOUNI (Ελλάδα Ι) - Pia SZEWCZYK, Clemence VIEIRA (Γαλλία) 2-0 (21-18, 21-14)
Αline CHAMEREAU, Alexandra JUPITER (Γαλλία Ι) - Klara KREGAR, Katarina FABJAN (Σλοβενία) 2-0 (21-18, 21-17)
Konstantina TSOPOULOU, Dimitra MANAVI - Ζoi KONSTANTOPOULOU, Erika ZEMBYLA 2-0 (21-14, 21-19).
Mariota ANGELOPOULOU, Manolina KONSTANTINOU (Κύπρος Ι) -  Vanessa Sofia DA COSTA PAQUETE, Beatriz SILVA PINHEIRO (Πορτογαλία)  2-0 (21-14, 21-18).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...