Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Η DUFFY ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΜΕ ΝΕΟ ΑΛΜΠΟΥΜ


Η Duffy επιστρέφει με νέο άλμπουμ, μια από τις πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες της χρονιάς, στις 29 Νοεμβρίου από την A&M Records. Συνεχίζοντας το επιτυχημένο ντεμπούτο της, με το πλατινένιο στη χώρα μας "Rockferry", η Ουαλλή Duffy ηχογράφησε για εμάς το "Endlessly".
Το "Endlessly" ηχογραφήθηκε κατά τη διάρκεια της περασμένης χρονιάς στη Νέα Υόρκη και στο Λονδίνο, και είναι μια μοναδική συνεργασία ανάμεσα στο βετεράνο συνθέτη Albert Hammond και τη Duffy. Ο θρυλικός Albert Hammond είναι γνωστός από τις συνθέσεις κλασικών ηχογραφημάτων όπως "When I Need You", "The Air That I Breathe" και "To All The Girls I Loved Before" και μαζί της, σε συνθέσεις και παραγωγή, γράφουν το επόμενο κεφάλαιο για την εντυπωσιακή καριέρα της Duffy!
Πρώτη γεύση από το "Endlessly" το 1ο single "Well, Well, Well" (μουσικό μέρος του "Well, Well, Well" έχει παιχτεί από τους Roots!). Εκτός του "Well, Well, Well", από το άλμπουμ ξεχωρίζουν το ομώνυμο κομμάτι και τα "My Boy", "Don't Forsake Me", "Lovestruck" και "Breath Away".
Η ιστορία έχει γράψει πως:
· Η Duffy με το "Rockferry" έχει ξεπεράσει 6,5 εκατομμύρια πωλήσεις!
· Έχει κερδίσει αμέτρητα βραβεία! Ανάμεσα σε αυτά είναι 3 Brit Awards και ένα Grammy!
· Το "Rockferry" ήταν το άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις το 2008 στη Μεγάλη Βρετανία!
*όλα τα παραπάνω κάνουν τη Duffy μια από τις πιο πετυχημένες πρωτοεμφανιζόμενες που είχε ποτέ η Universal Music στο roster της!
Αναδημοσίευση από tralala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...