Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΑΣ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 1-3 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Με μία ακόμα νίκη - την 4η συνεχόμενη - συνέχισε την πορεία του το αντρικό μας τμήμα, στο πρωτάθλημα της Α2. 
Σε εκτός έδρας αγώνα στην Πάτρα, επιβληθήκαμε της Ολυμπιάδας με 3-1 (18-25, 25-20, 15-25, 22-25).
Η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό παιχνίδι και δείχνει έτοιμη να καταλάβει την 4η θέση στην τελική βαθμολογία, η οποία θα είναι εκτός κάθε αρχικής μας πρόβλεψης, ενώ και ο στόχος της παραμονής μας, επετεύχθη πολύ νωρίς.
Στο χθεσινό αγώνα, στο 1ο σετ πήραμε διαφορά από την αρχή με 11-8, 13-9, 20-14 και δε συναντήσαμε δυσκολία για το 0-1.
Στο 2ο σετ, οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 16-17, στο οποίο σημείο η Ολυμπιάδα πήρε διαφορά και ισοφάρισε.
Στέλιος ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ
Στο 3ο σετ, η απόδοση της ομάδας μας ανέβηκε κατά πολύ, με αποτέλεσμα να προηγηθούμε με 11-7, 17-11, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα στον προπονητή μας κ. Πλήθη, να δώσει τη δυνατότητα να κάνει το ντεμπούτο σε αγώνα της Α2, στο δεκατριάχρονο αθλητή μας Στέλιο Κογκαλίδη, ο οποίος μπαίνοντας στη θέση του ξάδελφου του Κωστή Κογκαλίδη στη θέση του σέρβις, πραγματοποίησε πετυχημένη ενέργεια μέσα σε αποθέωση από συμπαίκτες, αντίπαλους και τον πολύ κόσμο στην εξέδρα.
Ασφαλώς και θα πρόκειται για το μικρότερο σε ηλικία αθλητή που έχει αγωνιστεί στην Α2 και θα πρέπει οι δημοσιογράφοι που κρατούν αυτά τα στοιχεία, να το ελέγξουν.
Στο 4ο σετ, η ομάδα μας προηγήθηκε με 11-16, η Ολυμπιάδα ισοφάρισε σε 20-20, για να αποδειχτεί η ομάδα μας πιο ψύχραιμη στο τέλος και να φύγει με το 3ποντο.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Παπασταθόπουλου και Πετούση.
ΑΕΠ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: (Δαρείος - Γεράνιος) Δημησιάνος, Σαλαβασίδης, Αυγέρος, Φιλίππου, Τσουβέκας, Γεωργάτος, Αναστασόπουλος (λ), Σταθόπουλος (λ), Σμέρος, Κουτσοδήμας.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης) Μαρμαρινός, Κογκαλίδης Κ., Στρατηγός, Τσικάτος, Τραπεζουντίδης, Χριστόπουλος, Βογιατζίδης (λ), Ανδρεόπουλος, Κογκαλίδης Στ.

Στο σημείο αυτό, θα θέλαμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ και πολλά συγχαρητήρια, στη διοίκηση της Ολυμπιάδας, για την άψογη φιλοξενία που επεφύλαξαν στην αποστολή της ομάδας μας και ιδιαίτερα για το τεράστιο ενδιαφέρον που έδειξαν σε ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε ο αθλητής μας Τραπεζουντίδης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...