Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ 1-3 ΣΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

Με εντός έδρας ήττα - έκπληξη για όσους δεν ξέρουν, συνέχισε την πορεία του το τμήμα των παμπαίδων μας στην α΄ φάση του πρωταθλήματος από τον AO ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ με 3-1 (22-25, 23-25, 25-20, 18-25).
Δημήτρης ΠΑΥΛΟΥ
Η ομάδα μας παρουσιάστημε με τη σημαντική απουσία του Τζαννετουλάκου, με αποτέλεσμα να αδυνατίσουμε κατά πολύ και ο αγώνας να καταστεί πολύ δύσκολος, αφού όπως είναι στημένη η ομάδα, κάθε απουσία κρίνεται σημαντικότατη. Από την άλλη βέβαια, είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, η οποία έχει κάνει σημαντικότατα βήματα προόδου και αν και τελευταία στη βαθμολογία, αγωνίστηκε για τη νίκη και τα κατάφερε με τη βοήθεια του αρκετού κόσμου που τη συνόδευσε.
Τα παιδιά της ομάδας μας, προσπάθησαν να ανταπεξέλθουν στη δυσκολία του αγώνα και άλλες φορές τα κατάφερναν, ενώ άλλες όχι.
Η ήττα αυτή βέβαια, δε μας βάζει σε περιπέτειες, όσον αφορά την πρόκριση στη β΄ φάση, η οποία έχει εξασφαλιστεί, αλλά θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική την Κυριακή με την Ευρυάλη στον Αγ. Τρύφωνα, να κερδίσουμε ώστε να καταλάβουμε την 1η θέση στον όμιλο μας και να τύχουμε ευνοικότερης κλήρωσης στη β΄ φάση.
Άριστη η διαιτησία του κ. Τοψιδέλη και της κας. Μισούρα.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Καλόβολος) Πετράκης, Παύλου, Κογκαλίδης, Καλόβολος, Ανδρεόπουλος, Βεστάκης (αρχ. 6άδα), Αντωνόπουλος, Τεντής, Σαββίδης.
ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ: (Κατσέλης) Παρασίδης, Τσάβας, Τζάρας, Μελιγγιώτης, Σχοιναράκης, Κασαπίδης, Μπούσουλας (λ), Ποθητός, Πασχέντης, Δοντάς.
Στον άλλο αγώνα του όμιλου μας: ΕΥΡΥΑΛΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (17-06) 12 (4) 
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (15-11) 12 (2) 
3. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ (14-10) 10
--------------------------------------------- 
4. ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (08-16) 07 (2)
5. ΑΟ ΦΙΛΙΑ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (05-16) 07 (1)
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...