Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Επαναφορά σε σχεδόν πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς για τα τμήματα κορασίδων - παγκορασίδων, αυτό το Σαββατοκύριακο, στο οποίο 3 τμήματα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Συγκεκριμένα:
 
Αύριο Σάββατο 30/03 για τον αγώνα του β΄ τμήματος των κορασίδων, καλούνται οι πιο κάτω αθλήτριες να βρίσκονται στο κλειστό ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'' στις 12:45 για να υποδεχτούμε τον Ολυμπιακό: Ευστρατιάδη, Τσιριγώτη, Κουλούρη, Γερακαράκη, Μπαλάση, Νοδάρα, Μοίρα Β., Βλασταρίδου, Αργυροπούλου, Καράγιωργα, Αθανασάκη, Πόποβα.
 
 ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Την τελευταία Κυριακή του Μαρτίου, Σάββατο περασμένες 12 μεσάνυχτα (ξημερώματα Κυριακής δηλαδή), μεταφερόμαστε στην θερινή ώρα.
Όταν το ρολόι μας δείξει 03:00, το γυρνάμε μία ώρα μπροστά ώστε να δείξει 04:00.
 
Την Κυριακή 31/03 στις 13:00 καλούνται να βρίσκονται στο κλειστό ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για το Πέραμα, όπου θα αντιμετωπίσουμε τη Φιλία, για το β΄ τμήμα των παγκορασίδων, οι εξής αθλήτριες: Βλασταρίδου, Χάνου Κ., Συναπίδου, Μοίρα Αγγ., Σαρρή, Βέκκου, Φώτου, Ευσταθιάδου, Λιόλιου Γ., Χίου Δ., Βουλγαράκη, Στοίτσεβα.

Την Κυριακή 31/03 στις 18:00 καλούνται να βρίσκονται στο κλειστό ''Γ. ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ'', για το α΄ τμήμα των παγκορασίδων, για να υποδεχτούμε την Άρτεμη, οι εξής αθλήτριες: Αγγέλη, Ιωάννου, Λιόλιου Αγγ., Αμοιρίδου, Σαλτουρίδου, Βεντούρη, Δριβάκου, Χάνου Κ., Χάνου Στ., Στοίτσεβα, Καράγιωργα, Μπουρέλι.

Υπενθυμίζεται ότι αν κάποιο κορίτσι δε μπορεί να προσέλθει στο προγραμματισμένο ραντεβού, πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να ειδοποιήσει και έγκαιρα για την απουσία του, ώστε να υπάρξει χρόνος αντικατάστασης.
Να προσέχετε πάντα να βλέπετε όλα τα ραντεβού, γιατί το όνομα σας μπορεί να είναι σε περισσότερες από μία αποστολή.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...