Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

ΗΤΤΑ ΚΑΙ 9η ΘΕΣΗ ΟΙ ΚΟΓΚΑΛΙΔΗΣ / ΜΑΜΑΗΣ ΣΤΟ AEGINA MASTER


Τη 2η ήττα στον 3ο αγώνα τους υπέστησαν χθες το απόγευμα ύστερα από κακή εμφάνιση οι Μαμάης / Κογκαλίδης (Νο9) από τους Σακόγλου / Lord (GBR) (No7) με 2-0 (21-11, 21-16) και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια, καταλαμβάνοντας την 9η θέση στο AEGINA MASTER και με 165€ στο λογαριασμό τους.
Μπορούμε να μιλήσουμε για ατυχία των παιδιών, καθώς διαταράχτηκε η ισορροπία του τουρνουά από τη νίκη έκπληξη των αδελφών Τσαλικιάν, νωρίτερα επί των Σακόγλου / Lord, ανατρέποντας στο 3ο σετ το σκορ από 11-14. Η νίκη αυτή, είχε συνέπεια να στείλει στο ταμπλό των ηττημένων και απέναντι στους Μαμάη / Κογκαλίδη τους Σακόγλου / Lord, η οποία είναι μια πολύ καλή ομάδα και το φυσικό αποκλεισμό από τη συνέχεια.
Πρέπει να σημειωθεί ότι άμεσα μετά, οι αδελφοί Τσαλικιάν αποχώρησαν από το τουρνουά με συνέπεια οι αδελφοί Κοτσαμπάση να κερδίσουν χωρίς αγώνα την πρόκριση τους στην 8άδα. Θυμίζουμε ότι οι αδελφοί Κοτσαμπάση, στον 1ο αγώνα του τουρνουά ηττήθηκαν από τους Μαμάη / Κογκαλίδη εύκολα με 2-0.
Ευχόμαστε στα παιδιά, η ατυχία αυτού του τουρνουά να μετατραπεί σε τύχη στο επόμενο τουρνουά, στην Αττική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...