Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

ΙΣΚΟΥ ΤΑΜΠΕΡΕ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3 ΓΙΑ ΤΟ CHALLENGE CUP

Τη δεύτερη νίκη του με 3-0 επί της Ίσκου Τάμπερε πέτυχε στη Φινλανδία ο Ολυμπιακός, που πήρε το εισιτήριο για τους "16" του Challenge Cup.
 
Οι "ερυθρόλευκοι" δυσκολεύτηκαν μόνο στο πρώτο σετ και παρά το γεγονός ότι για ένα ακόμα ματς αγωνίστηκαν χωρίς τον Ντίμα Φιλίποβ, πανηγύρισαν μία εύκολη νίκη επί των Φινλανδών.

"Ημασταν σοβαροί και ξεπεράσαμε τόσο το εμπόδιο της Ίσκου όσο και τα προβλήματα τραυματισμών που μας ταλαιπωρούν.
Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά τα οποία αξίζουν συγχαρητήρια. Δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό ακόμη και όσοι δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής, όπως ο Ιωάννου, ο οποίος μετά το πρώτο σετ αντικατέστησε τον Χιμένες, τον οποίο θέλησα να προφυλάξω αφού προέρχεται από ενοχλήσεις στη μέση.

Κάθε γύρος είναι και δυσκολότερος καθώς συνεχίζουν στη διοργάνωση οι καλές ομάδες. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει ενισχυθεί και θα είναι ακόμη πιο δυνατή στη συνέχεια".

Στη φάση των "16", αντίπαλος των πρωταθλητών Ελλάδος θα είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που στους "32" απέκλεισε με δύο νίκες τη Στράσεν από το Λουξεμβούργο.

Κόντρα στη Μακάμπι, ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό του Ρέντη (31/01 - 02/02), ενώ ο επαναληπτικός στο Ισραήλ (07-09/02).

Τα σετ: 23-25, 21-25, 18-25

ΙΣΚΟΥ ΤΑΜΠΕΡΕ: Κέχοου 4, Σίνκονεν 6, Τίχινεν 12, Μούρινεν 7, Λούχελα 4, Σίλπο 4, Ρόινινεν (λ - 60% υπ.) / Κρούντα 1, Κάουπινεν 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χιμένες 4, Πετρέας 9, Λιβαθηνός 1, Νοβότνι 13, Κοκκινάκης 10, Ανδρεάδης 9, Κουζούνης (λ - 69% υπ.) / Ιωάννου 10, Σωτηρίου 1
 sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...