Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΓΥΜΝΗ ...ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ


Μια γυμνή φωτογράφιση της εθνικής ομάδα γυναικών των ΗΠΑ έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις στη χώρα...
Τα κορίτσια της Αμερικής φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό του ESPN, προκειμένου να διαφημίσουν την ομάδα λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Βεβαίως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στο χώρο του βόλεϊ, καθώς το χορό είχε ανοίξει η Κιμ Γκλας πριν από κάποια χρόνια.

Αυτή τη φορά όμως προκλήθηκαν αντιδράσεις στα ΜΜΕ της χώρας. Χαρακτηριστικό είναι το δημοσίευμα του thepeanutsgang.com, ιστοσελίδα που ασχολείται με την οικογένεια, η οποία τονίζει ότι παρά το γεγονός ότι η φωτογράφιση έχει γούστο, οι αθλήτριες δεν είναι μοντέλα και θα έπρεπε να διαφημίσουν την δουλειά που έριξαν για να γίνουν μία από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, και όχι να εμφανιστούν γυμνές στο φακό. Σαν αυτή την ιστοσελίδα υπάρχουν κι άλλες που μιλούν για «άσχημη μέρα για τον γυναικείο αθλητισμό»

Παρ’ όλα αυτά οι αθλήτριες δηλώνουν χαρούμενες που έκαναν αυτή τη φωτογράφηση, αν και στην αρχή φοβόντουσαν να το κάνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...