Κυριακή 22 Ιουλίου 2012

ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΑΝΤΡΩΝ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΩΤΗ

Οι ομάδες των Δημητριάδη / Χατζηλιάδη και Μανιόπουλου / Ρουμελιωτάκη εξασφάλισαν στη μάχη των προημιτελικών της Κεραμωτής τα δύο τελευταία εισιτήρια για τα ημιτελικά (10.πμ) του τουρνουά του Δήμου Νέστου, όπου αύριο θα «γραφτεί» ο επίλογος του φετινού Πανελλήνιου πρωταθλήματος «Μάστερς» με την ανάδειξη των πρωταθλητών Ελλάδας 2012.

Στον α’ προημιτελικό μεταξύ των Θεσσαλονικέων, Μανόλη Δημητριάδη και Δημήτρη Χατζηηλιάδη τα «καρντάσια» επικράτησαν με 2-0 των Κουζούνη / Γκόρτσανιουκ και για 2η φορά φέτος, οι φιναλίστ της Τήνου προκρίθηκαν στην 4άδα τουρνουά «Μάστερς».


Αυτό όμως φαίνεται πως δεν είναι αρκετό για τον Μανόλη Δημητριάδη, ο οποίος δεν έκρυψε την πίστη του για πρόκριση στον τελικό επί των Ξενάκη / Μπιλλήρη, παίρνοντας μία άτυπη ρεβάνς για την φετινή ήττα με 2-1 στον τελικό της Τήνου.


Άλλωστε στα περσινά τελικά της Νάξου, ο πρώην συμπαίκτης του, Θοδωρής Παπαδημητρίου με παρτενέρ τον Κουζούνη, του έδειξαν τον… δρόμο, αποκλείοντας το δίδυμο του 6άκις πρωταθλητή Ελλάδας, Μάνου Ξενάκη και του Καλύμνιου, Φερνάντο Μπιλλήρη.


«Στον αγώνα με τους Κουζούνη / Γκόρτσανιουκ κρατήσαμε την τακτική μας, οι αντίπαλοί μας υπέπεσαν σε κάποια λάθη και έκαναν πιο εύκολο το έργο μας. Πλέον έχουμε μπροστά μας μία ευκαιρία να πάρουμε ρεβάνς από τους Ξενάκη / Μπιλλήρη στο πιο σημαντικό ίσως παιχνίδι στην τελική φάση του Πανελληνίου πρωταθλήματος «Μάστερς».


Συνέχισαν τις «υψηλές πτήσεις» οι Μανιόπουλος / Ρουμελιωτάκης


Στον άλλο προημιτελικό οι ανεβασμένοι αυτή την περίοδο Μανιόπουλος / Ρουμελιωτάκης συνεχίζοντας τις πολύ καλές τους εμφανίσεις απέκλεισαν με 2-0 τους Νιώπα / Ζωλασταθιάδη και αύριο θα μονομαχήσουν με τους διεθνείς και κατόχους του τίτλου, Κοτσιλιάνο / Ζουπάνι για μια θέση στον τελικό των τελικών!



Το πρόγραμμα της Κυριακής


Οι ημιτελικοί των ανδρών του τουρνουά της Κεραμωτής αρχίζουν την Κυριακή 22 Ιουλίου στις 10.00 με την αναμέτρηση Ξενάκης / Μπιλλήρης – Χατζηηλιάδης / Δημητριάδης και ακολουθεί στη συνέχεια ο β’ ημιτελικός Κοτσιλιάνος / Ζουπάνης – Μανιόπουλος / Ρουμελιωτάκης, ενώ μικρός τελικός θα διεξαχθεί στις 14.30. O τελικός των ανδρών θα διεξαχθεί στις 17.15 και θα μεταδοθεί απ’ ευθείας από το κανάλι OTE sport.


Προημιτελικά (21/7)


ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ / ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗΣ Vs ΓΚΟΡΤΣΑΝΙΟΥΚ / ΚΟΥΖΟΥΝΗΣ 2-0 (21-17, 21-14)


ΜΑΝΙΟΠΟΥΛΟΣ / ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΑΚΗΣ Vs ΖΩΛAΣΤΑΘΙΑΔΗΣ / ΝΙΩΠΑΣ 2-0 (21-19, 21-17)


Ημιτελικά (22/7)


10:00 ΜΠΙΛΛΗΡΗΣ / ΞΕΝΑΚΗΣ Vs ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ / ΧΑΤΖΗΗΛΙΑΔΗΣ


11:00 ΖΟΥΠΑΝΗΣ / ΚΟΤΣΙΛΙΑΝΟΣ Vs ΜΑΝΙΟΠΟΥΛΟΣ / ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΑΚΗΣ


Μικρός Τελικός (22/7)


14:30 Ηττημένος Αγώνα 15 vs Ηττημένος Αγώνα 16


Τελικός (22/7)


17:00 Νικητής Αγώνα 15 vs Νικητής Αγώνα 16

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...