Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΟ MASTERS ΣΧΟΙΝΙΑ

Πρωινή ανακούφιση για το «κρητικό» δίδυμο των Παρασκάκη / Κατερίνη, καθώς πήραν το «εισιτήριο» για τον τελικό του Πανελλήνιου Σιρκουί μπιτς βόλεϊ Masters 2012 που διεξάγεται στο Καράβι Sports Club του Σχοινιά. Στην «αντίπερα όχθη» θα βρεθούν οι Δηλαβέρη / Νικολαΐδου που επικράτησαν 2-1σετ των Τέζα / Φωτεινού.

Οι φιναλίστ της Τήνου, κατάφεραν να πάρουν το «αίμα» τους πίσω σήμερα στα ημιτελικά της διοργάνωσης αφού στο νησί της Παναγίας, δεν μπόρεσαν να επικρατήσουν των Kiss-Παπαφωτίου. Μάλιστα, η Γιούλη Παρασκάκη πανηγύρισε για ακόμη μια φορά την νίκη τους με την αγαπημένη της… κολοτούμπα!


Από την άλλη πλευρά του «νομίσματος», το δίδυμο των Kiss-Παπαφωτίου, στάθηκε άτυχο, καθώς ο τραυματισμός της Ουγγαρέζας στο πόδι, κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ, ίσως τελικά στοίχισε την ήττα.


Η δεύτερη ομάδα που πηγαίνει στον τελικό της διοργάνωσης για τέταρτη συνεχόμενη φορά είναι το «δίδυμο» των Αθηνά Δηλαβέρη και Κατερίνα Νικολαΐδου. Ένας συγκλονιστικός αγώνας, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν πόντο πόντο, καθ’ όλη τη διάρκεια των σετ.


Έξυπνα περάσματα και δυνατές αναμετρήσεις στο φιλέ ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά, με τις έμπειρες αθλήτριες να επικρατούν και να «οδηγούνται» στον τελικό, αντιμετωπίζοντας τις Παρασκάκη-Κατερίνη.


Ο μεγάλος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 16:00 σε απευθείας μετάδοση από το OTE Sport.


ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ

11:30. KISS K. (HUN) / ΠΑΠΑΦΩΤΙΟΥ Α.- ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝ. / ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ Γ. 0-2(19-21,18-21)
12:15. ΔΗΛΑΒΕΡΗ Α. / ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ Κ. - ΤΕΖΑ Α. / ΦΩΤΕΙΝΟΥ Α. 2-1(21-23,21-14,15-12)

ΤΕΛΙΚΟΣ

16:00 (OTE Sport) ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΝ. / ΠΑΡΑΣΚΑΚΗ Γ. - ΔΗΛΑΒΕΡΗ Α. / ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...