Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

ΚΟΚΚΙΝΑΚΗ / ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΖΗΣΗΣ / ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ - ΕΦΗΒΩΝ

Οι νέοι πρωταθλητές Εφήβων - Νεανίδων (Κ20) του Πανελληνίου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ «Lipton Ice Tea Juniors 2012» αναδείχτηκαν την Κυριακή στις εγκαταστάσεις του μπιτς μπαρ «Καρνάγιο» στα Κάτω Λεχώνια Βόλου.

Στις νεάνιδες οι Κοκκινάκη / Αργυροπούλου, το «δίδυμο» από Πειραιά και Λάρισα αντίστοιχα που ήταν εφετινές πρωταθλήτριες της κατηγορίας Κ23 (η Κοκκινάκη πήρε τον τίτλο και στο Κ17 με συμπαίκτρια την Μολδοβανίδη) επικράτησε 2-0 (21-14, 21-16) των Κρητικών Χατζάκη / Χατζάκη. Οι τελευταίες που ταξίδεψαν από το Ηράκλειο ήταν δευτεραθλήτριες στην κατηγορία Κ17 το 2009, αλλά στον τελικό του Βόλου τα βρήκαν «σκούρα».


Στους Έφηβους ο τελικός δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, αφού μετά το πρώτο σετ (21-16) που κατέκτησαν οι Εβρίτες Καβαρατζής / Κοντοστάθης έναντι των Ζήση / Τσουμάνη, στο δεύτερο και ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο 1-1, ο Κοντοστάθης τραυματίστηκε και ο αγώνας διακόπηκε οριστικά. Ο άτυχος αθλητής μετά από μία άτσαλη πτώση του στην άμμο, χτύπησε στον αυχένα και προληπτικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.


Έτσι, η ομάδα της Πρέβεζας (Ζήσης / Τσουμάνης) έστω και χωρίς πανηγυρισμούς πήρε τον τίτλο, ενώ όλοι οι μεταλλιούχοι στις απονομές αφιέρωσαν τις διακρίσεις τους στον συναθλητή τους ευχόμενοι περαστικά.


Το «παρών» στη διοργάνωση εκ μέρους της Ομοσπονδίας έδωσαν ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ, Αχιλλέας Μαυρομάτης και το μέλος του Δ.Σ., Παναγιώτα Τουρσούγκα, ενώ βραβεύσεις έγιναν και από τους συνδιοργανωτές Α.Σ. Αργώ και μπιτς μπαρ «Καρνάγιο».


Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων:


Κυρίως ταμπλό Νεανίδων (U20)


Μικρός τελικός

ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ Α./ ΛΙΣΛΕΒΑΝΤ Β. vs ΔΟΒΛΕΤΟΓΛΟΥ Μ / ΠΕΠΟΝΗ Ο 2-0 (21-11, 21-9)

Τελικός

ΧΑΤΖΑΚΗ E. / ΧΑΤΖΑΚΗ E vs KOKKINAKH E / ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ Μ 0-2 (16-21, 16-21)

Κυρίως ταμπλό Εφήβων (U20)


Μικρός Τελικός

ΚΑΣΑΜΠΑΛΗΣ Σ / ΚΕΣΚΙΝΗΣ Α vs ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ Α / ΝΑΤΣΙΟΣ Ν 2-0 (21-18, 21-12)

Τελικός

ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ Ι. / ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ Γ. - ΖΗΣΗΣ Β / ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ Β 1-0 (21-16, 1-1 διακοπή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...