Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

5η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΑΡΒΑΝΙΤΗ / ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ


Με την 5η θέση στους Τελικούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ  επέστρέψαν από το Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας οι Βίκυ Αρβανίτη / Πένυ Καραγκούνη οι οποίες ηττήθηκαν στον προημιτελικό της διοργάνωσης με 2-0 (21-19, 21-13) από τις Γερμανίδες Χόλτβικ / Σέμλερ (Νο 1 του ταμπλό).


Η Ελληνική ομάδα αποχαιρέτισε με ψηλά το κεφάλι τη διοργάνωση, ολοκληρώνοντας ένα εξαντλητικό δεκαήμερο με συνεχόμενα ταξίδια και αγώνες με μια ακόμη καλή εμφάνιση, ιδιαίτερα στο πρώτο σετ.



Εκεί όπου η εξέλιξη του αγώνα θα μπορούσε να ήταν διαφορετική αν είχαμε καλύτερο ποσοστό στις κόντρα επιθέσεις. Αν και βρέθηκε νωρίς να χάνει με τρεις πόντους (6-9), η Εθνική ισοφάρισε 10-10 με επίθεση της Καραγκούνη, αλλά βρέθηκε γρήγορα στο -4 (12-16). Το ξέσπασμα της Αρβανίτη έφερε το σκορ στο 15-16 και παρόλο που χάθηκε κόντρα επίθεση στο 16-17, η Εθνική ισοφάρισε 18-18 με κακή υποδοχή των Γερμανίδων. Ωστόσο οι Χόλτβικ / Σέμλερ έφτασαν σε σετ μπολ (18-20) και πήραν το σετ με 19-21.



Από τη στιγμή που χάθηκε το πρώτο σετ με αυτό τον τρόπο και δεδομένης της υπερπροσπάθειας που είχε προηγηθεί, οι Αρβανίτη, Καραγκούνη πάλεψαν με όσες δυνάμεις τις είχαν απομείνει και ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το 13-15. Σε εκείνο το σημείο όμως δύο συνεχόμενοι πόντοι από τις Γερμανίδες έφεραν το σκορ στο 13-17 και η Ελληνική ομάδα μη έχοντας άλλες δυνάμεις ηττήθηκε τελικά με 21-13.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...