Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΟΙ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗΣ / ΚΑΒΑΡΑΤΖΗΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ


Με το αριστερό ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων (U20) οι Γρηγόρης Κοντοστάθης, Γιάννης Καβαρατζής που ηττήθηκαν με 2-1 (16-21, 21-18, 15-8) από τους Ολλανδούς Βαν Γκλιστ / Βαν Στέενις.
Η Εθνική ομάδα ξεκίνησε πολύ καλά το παιχνίδι και στο πρώτο σετ έχοντας αποκτήσει μεγάλη διαφορά από νωρίς επικράτησε εύκολα, ωστόσο από τα μισά του β’ σετ και μετά προδόθηκε από την υποδοχή της.
Οι Ολλανδοί πέρασαν μπροστά στο σκορ για πρώτη φορά στο 14-13 και στο φινάλε ισοφάρισαν σε 1-1 χάρις σε δύο άσους.

Στην εκκίνηση του τάι μπρέικ οι δύο Θρακιώτες βρέθηκαν να χάνουν με 5-1 έχοντας παραχωρήσει τρεις άσους και παρόλο που κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 7-7, οι δύο νέοι άσοι που κέρδισαν οι Ολλανδοί, έδωσαν τέλος στον αγώνα.

*Να σημειώσουμε ότι την πρόκριση στην επόμενη φάση παίρνουν οι τρεις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου. Ο πρώτος κάθε ομίλου περνάει απευθείας στην γ’ φάση, ενώ οι ομάδες που θα βρεθούν στη 2η και 3η θέση κάθε ομίλου θα αγωνιστούν μεταξύ τους στη β’ φάση σε νοκ άουτ αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...