Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ -2οι ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΟΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΥ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΖΙΑΛΑΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΛΗΣ, ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ


Πρωταθλήτρια Ευρώπης ξανά η Νικολαΐδου!
Στην κορυφή της Ευρώπης, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, βρίσκεται η Κατερίνα Νικολαΐδου!
Η ελληνίδα αθλήτρια κατέκτησε την πρώτη θέση στον τελικό του μονού σκιφ ελαφρών βαρών, που διεξήχθη στο Βελιγράδι, αφήνοντας στην δεύτερη θέση την Μαρί Αν Φρένκεν από την Ολλανδία και στην τρίτη την γερμανίδα Λεόνι Πλες.
«Είμαι περήφανη και ευτυχισμένη. Για δεύτερη χρονιά κατακτώ το χρυσό μετάλλιο και κάθε χρόνο γίνεται ακόμα δυσκολότερο. Ένιωσα πως είχα μείνει πίσω στα πρώτα 500 μέτρα στην τέταρτη ή στην πέμπτη, δεν έχασα την καρδιά μου και βρήκα τη δύναμη να επιστρέψω», ήταν τα λόγια της 21χρονης αθλήτριας.
Παράλληλα, η ελληνική κωπηλασία πανηγύρισε και δεύτερο μετάλλιο, καθώς οι Γιάννης Χρήστου, Γιώργος Τζιάλας, Γιάννης Τσίλης, Διονύσης Αγγελόπουλος κατέκτησαν την δεύτερη θέση στην τετράκωπο άνευ πηδαλιούχου με νικητή την Βρετανία και την Ιταλία στην 3η θέση.
sportshero.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...