Σάββατο 2 Απριλίου 2016

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΙΛΙΟ 2-3 ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΣΠΕΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Άδοξη κατάληξη για το γυναικείο μας τμήμα στον ημιτελικό κύπελου της ΕΣΠΕΔΑ, απέναντι στον ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ, που ήταν και ο νικητής με 2-3 (28-26, 25-14, 19-25, 13-25, 11-15) σε 2 ώρες και 14΄.
Η ομάδα μας, που θεωρείτο το αουτσάιντερ του αγώνα, μπήκε μουδιασμένα και αγχωμένα στον αγώνα. Παρ΄ ταύτα στο 1ο σετ, οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ μέχρι το 17-17. Στο σημείο εκείνο το Ίλιο, πήρε διαφορά με 17-20, αλλά η Δραπετσώνα με αντεπίθεση κατάφερε να ισοφαρίσει σε 22-22, για να προηγηθεί στη συνέχεια με 1-0 στα σετς, όντας πιο ψύχραιμη.
Το 2ο σετ, χωρίς να βελτιώσουμε πολύ την απόδοση μας, αποτέλεσε εύκολη υπόθεση για εμάς και προηγηθήκαμε με 2-0.
Στο 3ο σετ, οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ, μέχρι που η Δραπετσώνα προηγήθηκε με 16-13, αναμένοντας πια όλοι τη λήξη του αγώνα. Όμως, σωρεία λαθών και αμυντικών ολιγωριών της ομάδας μας, επέτρεψε στο Ίλιο, με αρχικό σερί 1-7 και συνολικά 3-12, να μειώσει το σκορ, αλλά το σημαντικότερο να αποκτήσει καλή ψυχολογία, για να μπορέσει να ολοκληρώσει την ανατροπή, κάτι που φαινόταν ορατό από τη στιγμή που η Δραπετσώνα φαινόταν να μην πιστεύει στη νίκη και έδειχνε σημάδια κατάρρευσης.
'Ομως, το γεγονός ότι φτάσαμε στα ημιτελικά του κύπελου, όντας ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας, είναι τιμή και μόνο για τα κορίτσια μας και την προπονήτρια τους και ασφαλώς μόνο ευχαριστημένοι, πρέπει να είμαστε όλοι μας.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Μενεσλή και Σαχινίδη.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου) Δούκα, Βαγγή, Χατζηπέτρου, Καραγιαννίδου, Μπουρέλι, Τζώρτζη, Κρεμμύδα (λ), Ιωάννου, Βροντίση, Λιόλιου.
ΙΛΙΟ: (Νικούλη) Μπανάσιου, Ντασιώτη, Χατζάκη, Σαγάνη, Χάλαρη, Δήμα, Καραγιαννίδη (λ), Καλιαφεντάκη, Καποδίστρια.
 
Στον άλλο ημιτελικό ΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΡΕΝΤΗΣ 3-0.

Στον αυριανό τελικό, στις 19:00 θα συναντηθούν ΙΛΙΟ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...