Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2016

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Την πρώτη του ήττα στην 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος, υπέστη και το α΄ τμήμα των κορασίδων μας, στον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΦΠ με 1-3 (18-25, 25-16, 17-25, 14-25).
Στον αγώνα η ομάδα μας, μπήκε κάπως επιφυλακτικά και ο Ολυμπιακός στο 1ο σετ, από την αρχή πήρε διαφορές τις οποίες και διατήρησε μέχρι το τέλος του.
Στο 2ο σετ, η απόδοση της ομάδας μας ανέβηκε κατακόρυφα και με μεγάλο της όπλο το μπλοκ, παίζοντας πάρα πολύ καλό βόλει, ισοφάρισε έχοντας σε όλο το σετ μεγάλες διαφορές ακόμα και 14 πόντων (22-8).
Στα επόμενα δύο σετς, δυστυχώς δε μας βοήθησαν και οι περιστροφές, με αποτέλεσμα να δώσουμε στον Ολυμπιακό την ευκαιρία να αναθαρρήσει και να φτάσει στο τελικό 1-3.
Από τον αγώνα αυτό πάντως φάνηκε ότι η ομάδα μας, φέτος δεν έχει να φοβάται τίποτα και βελτιώνοντας κάποια λίγα στοιχεία ακόμα, θα είναι έτοιμη για τον τελικό μας στόχο.
Με λάθη η διαιτησία της κας. Θεοδωρίδου και του κ. Χατσικιάν.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου) Μοίρα, Ιωάννου, Θωμαίδου, Στοίτσεβα, Καρούσου, Μαρκάκη, Χάνου Στ. (λ), Νιώτη (λ), Χάνου Κ., Μαρκουτσά.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: (Σαραντίτης - Τσακιρόπουλος) Λιόλιου, Μικέλη, Ζαμπάτη, Ζουμίδη, Αδαμοπούλου, Γκιούρδα, Μπακιρτζόγλου (λ), Πετροπούλου (λ), Ψαρράκη, Λαναρά, Καίσαρη, Τσαλικούση.
 
Στον άλλο αγώνα της 3ης αγωνιστικής: ΕΥΡΥΑΛΗ - ΑΙΓΑΛΕΩ 0-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (09-01) 06
2. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (07-03) 05
--------------------------------------------------
3. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (03-06) 04
4. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ (00-09) 03  
    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...