Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΕΥΡΥΑΛΗ 3-0 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

Με επιτυχημένο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το β΄ γύρο της α΄ φάσης, το α΄ τμήμα των κορασίδων μας, στον εντός έδρας αγώνα με τον ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ τον οποίο κέρδισε με 3-0 (25-05, 25-11, 25-16).
Η ομάδα μας, η οποία μπορεί να μην έχει καμία αθλήτρια σε εθνικές ομάδες - σε αντίθεση με την Ευρυάλη, από την οποία έχουν επιλεγεί 3, χωρίς αυτό να είναι μομφή για την ομάδα και τα παιδιά - έπαιξε πολύ καλό βόλει, φτάνοντας πολύ εύκολα στο τελικό 3-0.
Το θέμα βέβαια με τις κλήσεις σε εθνικές ομάδες κλπ, μας έχει απασχολήσει κατά πολύ στο παρελθόν με άρθρα, αλλά δυστυχώς τίποτα δε διορθώνεται και αυτό φαίνεται πεντακάθαρα από τα αποτελέσματα.
Για να επιστρέψουμε στο παιχνίδι, σε κανένα σημείο του η Δραπετσώνα δεν απειλήθηκε, παίρνοντας μεγάλες διαφορές από την αρχή του κάθε σετ.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Γ. Τσάκα και Βλάχου.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου) Μοίρα, Ιωάννου, Θωμαίδου, Στοίτσεβα, Καρούσου, Μαρκάκη, Χάνου Στ. (λ).
ΕΥΡΥΑΛΗ: (Φαρμάκη) Περάκη, Τσανάη, Γιαννοπούλου, Παπαιωάννου, Ξυδιά, Κόκκινου, Διαμαντή (λ), Πέτρου, Κωνσταντοπούλου, Λυμπεροπούλου, Αναστασίου.
 
Στον άλλο αγώνα της 4ης αγωνιστικής: ΑΙΓΑΛΕΩ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 3-0
 
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (09-04) 07 (2)
2. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (10-03) 07 (1)
-------------------------------------------------------
3. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (06-06) 06
4. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ (00-12) 04  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...