Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2016

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΙΓΑΛΕΩ 3-1 ΣΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗ Β΄ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ

Την πρόκριση τους στη β΄ φάση του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΠΕΔΑ, πανηγύρισε το α΄ τμήμα των κορασίδων μας, μετά την εντός έδρας νίκη επί του ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ με 3-1 (24-26, 25-20, 25-22, 25-19), μετά από έναν καταπληκτικό αγώνα, που πρόσφεραν και οι δύο ομάδες.
Η ομάδα μας μπήκε στον αγώνα αποφασισμένη για μην απωλέσει πάλι την ευκαιρία πρόκρισης μας στο final-4, όπως πέρσι και παίζοντας πάρα πολύ καλό βόλει, κατάφερε να φτάσει στη νίκη, έναντι μιας εξίσου πολύ καλής ομάδας, η οποία πέρσι αναδείχτηκε 2η στην ΕΣΠΕΔΑ και έφτασε στην 4η θέση του πανελλήνιου πρωταθλήματος. Η δόξα του νικητή, βέβαια φαίνεται από την αξία του ηττημένου και αυτό έχει πλήρη εφαρμογή στην περίπτωση μας.
Και η πρόκριση μας, παίρνει μεγαλύτερη αξία, γιατί είχαμε την ατυχία να κληρωθούμε στον ίδιο όμιλο με τις δύο ομάδες που αποτέλεσαν πέρσι το ζευγάρι του τελικού στην ΕΣΠΕΔΑ.
Στο 1ο σετ, το Αιγάλεω πήρε διαφορά με 7-10, για να ισοφαρίσει η Δραπετσώνα στο 18-18, να προηγηθούμε με 22-20 και να ακολουθήσει γκραν γκινιόλ μέχρι το 24-26.
Στα τρία επόμενα σετς, οι ομάδες πήγαιναν κοντά στο σκορ, με πολύ μικρές διαφορές για το Αιγάλεω, αλλά από τη μέση και μετά η Δραπετσώνα, έπαιρνε την πρωτοπορία και την κρατούσε μέχρι το τέλος.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Τριανταφυλλόπουλου και Καραδημητρίου.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου - Μαρμαρινός) Μοίρα, Ιωάννου, Θωμαίδου, Στοίτσεβα, Καρούσου, Μαρκάκη, Χάνου Στ. (λ), Μαρκουτσά.
ΑΙΓΑΛΕΩ: (Αντωνιάδη - Ιωάννου) Κράνη, Κικιρίκου, Χαριτωνίδη, Εξακουστίδου Αν., Μάλτσιου, Διαμαντοπούλου, Κουλοπούλου (λ), Εξακουστίδου Αθ., Βαρβέλη.
Στον άλλο αγώνα της 5ης αγωνιστικής: ΕΥΡΥΑΛΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ (12-04) 09 (2)
2. ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (13-04) 09 (1)
-------------------------------------------------------
3. ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (07-09) 07
4. ΑΓΟΓ ΕΥΡΥΑΛΗ (00-15) 05
Ολυμπιακός και Δραπετσώνα, προκρίθηκαν στη β΄ φάση.
Από τον α΄ όμιλο, έχει προκριθεί το Περιστέρι και Αργυρούπολη ή Πανιώνιος ή Άλιμος.
Από το γ΄ όμιλο, έχει προκριθεί ο Πορφύρας και ΓΣ Ηλιούπολης ή Θρίαμβος.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...