Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΠΟΡΦΥΡΑΣ 1-3 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Εντός έδρας ήττα από τον ΑΟΦ ΠΟΡΦΥΡΑ με 1-3 (10-25, 26-24, 22-25, 19-25) και αποκλεισμός από τη συνέχεια του κύπελου Ελλάδας για το γυναικείο μας τμήμα.
Ο αγώνας, ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της β΄ φάσης και η ομάδα μας δεν κατάφερε να κάνει ακόμα μία υπέρβαση, μετά τη νίκη της στην προηγούμενη αγωνιστική, επί του ΑΣ Ηλιούπολης.
Εμφανιστήκαμε στο 1ο σετ, με εμφανές το ''τρακάρισμα'' μας και δεν καταφέραμε σε κανένα σημείο να αποδώσουμε καλό βόλει. Είναι χαρακτηριστικό ότι το σκορ, έφτασε στο 3-13, χωρίς να παιχτεί σχεδόν καθόλου βόλει. Και με κάπως καλύτερη αντίδραση μας στη συνέχεια, φτάσαμε στο 0-1 πολύ εύκολα για τον Πορφύρα.
Η συνέχεια όμως ήταν διαφορετική, με τη Δραπετσώνα να αφήνει τις φοβίες της, να παίζει βόλει καλού επιπέδου και στο 2ο σετ, να προηγηθούμε με 6-0, 15-7. Όσο όμως, πλησιάζαμε προς το τέλος, τόσο έκαιγε η μπάλα και σε συνδυασμό με την αντεπίθεση του Πορφύρα, ο οποίος ροκάνιζε τη διαφορά σιγά - σιγά, έφτασε το σκορ στο 17-14, 21-19, 24-21, για να ισοφαρίσει ο Πορφύρας 24-24, βρίσκοντας όμως η ομάδα μας στο σημείο εκείνο τις λύσεις για να πάρει τους δύο επόμενους πόντους, ισοφαρίζοντας τα σετς.
Στο 3ο σετ, ο Πορφύρας παρουσιάστηκε πιο προσεκτικός, με τη Δραπετσώνα όμως να συνεχίζει να παίζει καλά και αφού πρώτα ο Πορφύρας είχε ξεφύγει στο σκορ με 6-11, 9-16, να μειώνουμε σε 21-22, αλλά μέχρι εκεί.
Και στο 4ο σετ, συνεχίσαμε το καλό βόλει και προηγήθηκαμε με 7-3, 8-6, με τον Πορφύρα να το γυρνάει σε 10-11 για να μη ξαναχάσει την πρωτοπορία μέχρι το τέλος, αν και η Δραπετσώνα πίεσε αρκετά.
Πάντως και σε αυτόν τον αγώνα δείξαμε στοιχεία, ότι μπορούμε να σταθούμε καλά, με ομάδες καλύτερες και ειδικά με τον Πορφύρα, ο οποίος αποτελεί ένα από τα ισχυρά φαβορί για άνοδο στην Α1 και του οποίου ευχόμαστε καλή τύχη στη συνέχεια του θεσμού.
Άριστη η διαιτησία του κ. Μόσιαλου και της κας. Καντλή.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζηδημητρίου - Μαρμαρινός) Βαγγή, Χατζηπέτρου, Κουμβάκη, Μαρκάκη, Τζώρτζη, Καραγιαννίδη, Κρεμμύδα (λ), Μικέλη, Τσαλικούση, Δούκα, Φούσκα.
ΠΟΡΦΥΡΑΣ: (Πανδής - Καλλή) Ράπτη, Φωτεινού, Γκολφινοπούλου, Χρήστου, Θεοχάρη, Σιδεράτου, Μουστάκη (λ), Λιάρου (λ), Καράκου, Θαλασσινού, Γκούρα, Ξαγοραράκη, Μπουτσελάκου, Κουόλ.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...