Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΨΥΜΕ

Από την Επιτροπή Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, αποφασίστηκε να συμβάλουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για βοήθεια προς το έργο της ΕΨΥΜΕ.
Ποιά είναι, όμως η ΕΨΥΜΕ:
Η ΕΨΥΜΕ είναι Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία, που ιδρύθηκε από επαγγελματίες του χώρου ψυχικής υγείας και ειδικής αγωγής το 1998.
Ενεργοποιείται στον τομέα της ψυχικής υγείας και του κοινωνικού αποκλεισμού πολιτών που ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικά ομάδες (κυρίως ατόμων με ψυχική νόσο, νοητική αναπηρία και αυτισμό), με σκοπό την ανάπτυξη προγραμμάτων και δομών που να απαντούν στις πολυεπίπεδες ανάγκες τους.
Τα μέλη τους ασχολούνται μεταξύ άλλων και με τον αθλητισμό. Προπονούνται σε αθλοπαιδιές (μπάσκετ, βόλλεϋ, χάντμπολ), στίβο και βασική γυμναστική. 
Άλλωστε, φιλοξενούνται στις εγκαταστάσεις του γυμναστήριου ''Αρ. Παπαμιχαήλ''.
Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία, προσκαλέσαμε τα μέλη και εκπαιδευόμενούς τους, στον αγώνα της αντρικής μας ομάδας, το Σάββατο 10/12 και ώρα 18:30, με τον Πανιώνιο, για να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά ένα παιχνίδι βόλει.
Για το λόγο αυτό, ο σύλλογος μας θα προσφέρει όλα τα έσοδα από τον αγώνα προς την ΕΨΥΜΕ.
Καλούνται όλοι οι φίλοι του συλλόγου μας, ώστε με την παρουσία τους και την αγορά του ειδικού κουπονιού, της οικονομικής ενίσχυσης, συμβάλουν ιδιαίτερα στο σκοπό αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...