Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Πανελλήνιο κοριτσιών Κ18: Ο ΑΟ Μαρκοπούλου κατέκτησε τον τίτλο

Ο ΑΟ Μαρκοπούλου επικράτησε με 3-0 του ΑΟ Καβάλας στον τελικό του Πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων (Κ18) που διεξήχθη στο κλειστό του Μουζακίου.

Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος που κατακτά το Μαρκόπουλο σε επίπεδο κορασίδων με την ομάδα των Μεσογείων παρά την προσπάθεια των κοριτσιών της Καβάλας να επιβάλλει την ανωτερότητα της επικρατώντας δίκαια, ενώ η διαγώνια του ΑΟΜ, Ιωάννα Σπανάκη αναδείχθηκε πολυτιμότερη αθλήτρια του τελικού.

Τις βραβεύσεις έκαναν το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της ΕΣΠΕΚΕΛ κ. Αστέριος Πατσιαούρας, ο Αντιδήμαρχος Μουζακίου κ. Νίκος Πούπης και ο παλαίμαχος διεθνής διαιτητής Μιχάλης Θεμελης, ενώ η ΕΟΠΕ απένειμε τιμητικές πλακέτες στο Δήμο Μουζακίου και στο τοπικό σωματείο «Γ. Πασιαλής».

Τα σετ: 25-14, 25-17, 25-19.

ΑΟ Μαρκοπούλου (Έλενα Κανελλοπούλου): Ανυφαντή, Κωτσαρά, Αλλαγιάννη, Γράβαρη, Ευαγγελίου, Σπανάκη / Καραγιάνη, Αδρακτά, Δήμου, Μπερκέτη, Μπενέζη, Νότη.

ΑΟ Καβάλας (Δημήτρης Μπαλάσας): Μπαρντακτζιάν, Γεωργιάδου, Γκίκα, Βατκαλή, Κούτσικ-Βασίλογλου, Κοβουσιάδου / Αγγελοπούλου, Κουλούρη,  Ντομί, Σιώκη, Μάσαλα, Βρεττού, Παπαδοπούλου.

ΧΡΥΣΗ ΒΙΒΛΟΣ

2012 (Αθήνα): Αίας Ευόσμου
2013 (Τρίκαλα): Ελπίς Αμπελοκήπων
2014 (Θεσσαλονίκη): Ελπίς Αμπελοκήπων
2015 (Παλαμάς): Ελπίς Αμπελοκήπων
2016 (Ζάκυνθος): ΑΣ Μακεδόνες
2017 (Αθήνα): Ηρακλής Κηφισιάς
2018 (Γλυφάδα): ΑΣ Άρης
2019 (Μαρκόπουλο): ΑΠΣ Ναύαρχου Βότση
2020 (-): Δεν διεξήχθη λόγω της πανδημίας covid-19
2021 (Μουζάκι): ΑΟ Μαρκοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...