Σάββατο 21 Αυγούστου 2021

Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο καράτε η Ξένου

 

Η Λυδία Ξένου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -54 κιλών στο

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Καράτε στις Νεάνιδες.

Χθες το βράδυ (20/08), η πρωταθλήτρια του Οδυσσέα Πετρούπολης πραγματοποίησε επίδειξη δύναμης στην κατηγορία της και επικράτησε της Ολλανδής Μαμαντέους, για να ανέβει στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Η 14χρονη Λυδία, είναι η μικρή αδερφή του Διονύση Ξένου, ο οποίος επίσης έφτασε στην κατάκτηση του ίδιου τίτλου, τον Μάιο Ευρωπαϊκό Ανδρών του Πόρετς, αλλά και του Στέφανου Ξένου που έχει κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση.

Από την υπόλοιπη αποστολή στο Τάμπερε, η Νικόλ Ζερβού κατέκτησε την 5η θέση στο ΚΑΤΑ U21 και η Σοφία Τσαγγερά την 7η στο ΚΑΤΑ Νεανίδων.

Στα ΚΑΤΑ συμμετείχαν επίσης οι Φώτης Τσιακμάκης (21ος Εφήβων), Γιάννης Κουκουσέλης (15ος Νέων), Παναγιώτης Καψάλης (15ος U21).

Στο KUMITE εφήβων/νεανίδων ο Έκτορας Περγαντής (+52κ.) και ο Κώστας Αθανασούλιας (-52κ.) κατετάγησαν 7οι στις κατηγορίες τους, ο Ανδρέας Μπιτσώρης (-63κ.) πέτυχε δύο νίκες όμως στη συνέχεια δεν τον «τράβηξε» ο αντίπαλός του στα ρεπεσάζ και έμεινε εκτός πρώτης δεκάδας, ενώ στον πρώτο αγώνα τους ηττήθηκαν ο Βασίλης Παππάς (-57κ.), ο Σταύρος Παπαζής (-70κ.) Χριστίνα Παππά (-47κ.) και η Ειρήνη Κάτσικα (+54κ.).

Επιμέλεια: Πάνος Γαλάνης sports.ert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...