Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Κωπηλασία: Χάλκινο η Φράγκου στο Παγκόσμιο Εφήβων-Νεανίδων

Κωπηλασία: Χάλκινο η Φράγκου στο Παγκόσμιο Εφήβων-Νεανίδων

Η Ευαγγελία Φράγκου κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο μονό σκιφ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων. Πέντε ακόμα πληρώματα συμμετείχαν σε τελικούς.

Το πιο γλυκό φινάλε επιφύλασσε στην Ελλάδα το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που ολοκληρώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (15/08). Στον τελευταίο (από τους έξι συνολικά) για τα γαλανόλευκα κουπιά τελικό ήρθε το μετάλλιο χάρις την σπουδαία εμφάνιση της Ευαγγελίας Φράγκου (ΦΩΤΟ) στη μεγάλη κούρσα του σκιφ νεανίδων.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια που τερμάτισε σε 7:57.53 έχασε μάλιστα για ελάχιστα δέκατα του δευτερολέπτου το ασημένιο μετάλλιο από την Ιταλίδα αντίπαλό της που τερμάτισε σε 7:57.37 ενώ απείχε μόλις δυο δευτερόλεπτα από την Ελβετίδα που κέρδισε το χρυσό σε 7:55.02.

Από εκεί και πέρα ακόμα πέντε πληρώματα είχαν συμμετοχή στους τελικούς του παγκοσμίου πρωταθλήματος και συγκεκριμένα:

Οι Στυλιανη Νάτσιουλα- Κατερινα Γκόγκου τερμάτισαν 5ες στο διπλό σκιφ νεανίδων με χρόνο 7:19.95.

Η τετράκωπος των εφήβων με τους Παναγιώτη Αδάμ -Γιώργο Παπαδόπουλο-Ανδρέα Καρετσο-Σπύρο Γεωργίου που επίσης τερμάτισε 5η στο τελικό σημειώνοντας χρόνο 6:14.27.

Στο διπλό σκιφ εφήβων οι Ανδρέας Αθανασιαδης-Καούδης και Κωνσταντινος Χρήστου κατέλαβαν την 6η θέση με χρόνο 6:39.45.

Στη τετράκωπο των νεανίδων οι Παρθένα Παπατέρπου-Ελένη Χαραλαμπιδου-Ιωάννα Ασβεστα- Ελισαβετ Ηρα Αργυράκη τερμάτισαν στην 6η θέση με 7:05.60

Όπως και οι Χρήστος Μαργαρίτογλου και Απόστολος Λυκομήτρος που πήραν επίσης την 6η θέση στη δίκωπο των εφήβων με 6:57.97.

Τέλος στο μικρό τελικό του σκιφ εφήβων ο Ιάσονας Εξάρχου κατέλαβε την 3η θέση με χρόνο 7:07.67 και την 10η συνολικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...