Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Biathle – Triathle: Τρία ακόμη μετάλλια για την Ελλάδα

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Biathle – Triathle: Οι επιτυχίες δεν έχουν τελειωμό

Τρία ακόμη μετάλλια κατέκτησαν οι Έλληνες αθλητές και αθλήτριες σήμερα, Κυριακή (29/8), κατά την τελευταία ημέρα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Biathle – Triathle αυξάνοντας τον συνολικό αριθμό μεταλλίων για την Ελλάδα σε επτά. Η Αθηνά Σάρρα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ο Παναγιώτης Μπιτάδος το χάλκινο, ενώ χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε και η Πηνελόπη Νίκα.

Τα μετάλλια

Αναλυτικά, στο Βάιντεν της Γερμανίας, η Αθηνά Σάρρα κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο Biathle στην κατηγορία Κ19 με επίδοση 15.15.00.

 Στο ίδιο αγώνισμα ο 18χρονος Παναγιώτης Μπιτάδος τερμάτισε στην τρίτη θέση στην κατηγορία των ανδρών με χρόνο 12.38.00, που ήταν και ο τρίτος καλύτερος σε όλες τις κατηγορίες. Την τρίτη θέση στην κατηγορία των γυναικών κατέλαβε η 26χρονη Πηνελόπη Νίκα με χρόνο 16.30.00. Και οι τέσσερις αθλητές της ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Biathle – Triathle της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Μοντέρνου Πεντάθλου (UIPM) κατέκτησαν μετάλλιο, με εξαίρεση το triathle των γυναικών, όπου η Πηνελόπη Νίκα αποσύρθηκε εξ αιτίας προβλήματος υγείας.

 Ο Δημήτρης Δραζίνος, που κατέκτησε συνολικά τρία μετάλλια, δύο χρυσά κι ένα ασημένιο, δεν αγωνίστηκε χθες (28/8) προκειμένου να μην επιβαρύνει άλλο τον εαυτό του, καθώς αύριο (30/8) θα μεταβεί από το Μόναχο στην Πορτογαλία, μαζί με τον προπονητή του Αλέξανδρο Πανταζίδη, για να αγωνιστεί και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ19 του Μοντέρνου Πεντάθλου, που αρχίζει την Τρίτη, 31 Αυγούστου. Στους ίδιους αγώνες θα συμμετάσχουν κι οι Κωνσταντίνα Τσολάκη και Αριάδνη Νάσκαρη, που αναχωρούν αύριο για τη Λισσαβόνα από την Αθήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...