Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΟ ΟΡΕΝ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ


Παρουσία πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε το Lipton Ice Tea Beach Volleyball Juniors OPEN στα Χανιά, με τις ομάδες από Κρήτη, Ρόδο και Κω να πρωταγωνιστούν. Στον τελικό της κατηγορίας Κορασίδων, νικήτριες αναδείχθηκαν οι Παύλου / Κοκκινάκη από την Αθήνα, οι οποίες κατάφεραν να επικρατήσουν των Θαλασσινού-Λισλεβαντ / Γεωργοπούλου από το Ηράκλειο, με 2-0 σετ. Με αντίστοιχο σκορ αναδείχθηκαν νικητές οι Βραχνάς / Παππούλης από την Κω που κέρδισαν τους Βουρλάκη / Σκανδαλάκη από Χανιά και Ηράκλειο αντίστοιχα.

Στην κατηγορία Νεανίδων, οι Βλαχάκη από τα Χανιά και Σπανού από την Χαλκίδα, έκαμψαν την αντίσταση των αδελφών Κορακοβούνη από τα Χανιά και αναδείχθηκαν νικήτριες με 2-0 σετ. Τέλος, στην κατηγορία Εφήβων, οι Ηρακλιώτες Κοσκίνας / Φυντριλάκης επιβλήθηκαν των Τάκου / Χειμωνέττου από τη Ρόδο με 2-0 σετ. Επόμενος σταθμός των Juniors είναι η παραλία Ν. Επιβατών στη Θεσσαλονίκη, όπου θα διεξαχθεί το Juniors OPEN Θεσσαλονίκης το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...