Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΗΤΤΑ 3-0 ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ


Ισραήλ. Αποστολή ΠΣΑΤ Στέφανος Λεμονίδης
Τα μωρά του Τζιάνι Καπράρα έχασαν 3-0 από το Ισραηλ στο δεύτερο ματς της Ευρωλίγκα, αλλά η απόδοση τους ήταν σαφώς καλύτερη, αν και δεν πήραν σετ στη Ρανανά, όπως στην πρεμιέρα.
Στο πρώτο σετ ο Καπράρα πρωτοτύπησε για άλλη μια φορά, αφού έπαιξε με διαγώνια την 20 χρονη Γκιουζέλη, ακραίες την 17 χρονη Κοσμά και την 18χρονη Ιβάνοβα , κεντρική την 20χρονη Γιώτα και λίμπερο την 16χρονη Καραγκούνη. Απέναντι τους είχαν την 37χρονη Βελίκι, την 39χρονη Βόλιβατς, την 34 χρονη Αρτμένκο και την 32 χρονη Βιτσόσκι. Πάλεψαν ως το 21-21, αλλά τα χαμένα σερβίς και δυο άστοχες επιθέσεις έφεραν το 25-21.
Ίδια περίπου εικόνα και στο δεύτερο σετ, όπου προηγηθήκαμε 21-22, τρία όμως χαμένα σερβίς και 2 ανόητοι άσοι έκαναν το 25-23, ενώ στο τρίτο δεν υπήρχε ανάλογη συνέχεια. Η αρχηγός Νικολέτα Κουτουξίδου τόνισε: « κάνουμε μεγάλη προσπάθεια στην προπόνηση, δεν φαίνεται στο γήπεδο, αλλά κάποτε θα βγει η δουλειά μας. Οι παλιές αθλήτριες, κι εγώ ιδιαίτερα, έχουμε πρόβλημα γιατί ακυρώνονται όλα όσα μάθαμε ως τώρα και είναι σαν να ξεκινάμε από την αρχή. Αυτό δημιουργεί μια ταραχή στο μυαλό μας. Υπάρχει υπερπληροφόρηση και μας δυσκολεύει αυτό το γεγονός, Έτσι είναι όμως το σωστό βόλει»
Το ίδιο ακριβώς είπε και ο Καπράρα «δυστυχώς μαθαίνουμε το βόλει από την αρχή, αλλά αυτό είναι το σωστό, Το πρόβλημα μας όμως παραμένει στην υποδοχή, ενώ και στα δυο πρώτα σετ χάθηκαν τα σερβίς στο τέλος και μάλιστα από τις ίδιες αθλήτριες. Παρά το 3-0 είμαι περισσότερο ευχαριστημένος απ ότι στο πρώτο ματς. Το δεύτερο πρόβλημα μας είναι ότι τα κορίτσια έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι μόνο για μικρά χρονικά διαστήματα. Μετά χαλαρώνουν. Πήγαμε καλύτερα στην ψηλή μπάλα, όπου επιτέλους όλες οι ακραίες άρχισαν να χτυπούν δυνατά, Στο πρώτο ματς το έκανε μόνο η Κοσμά, τώρα όλες οι υπόλοιπες πλην της Κοσμά, κι αυτό είναι το περίεργο. Αλλάζω συνεχώς σχήματα και θέσεις για να μάθω τις αθλήτριες και να βρω την ιδανική εξάδα. Φέτος είναι η περίοδος των αλλαγών, του χρόνου δεν θα έχουμε περιθώρια για λάθη και πειραματισμούς »
Τα σετ: 25-21, 25-23, 25-21
Ισραηλ: Φράγκε 7, Βελίκι 15, Βόλιβατς 5, Βισλιτσκι 5, Πόντε 1, Αρτμένκο 14, Ζίνοβερ (λ, 47%), Ντέβας, Χαιμ, Αράζι
Ελλάδα: Κυριακίδου 7, Κουτουξίδου 1, Γιώτα 6, Ιβάνοβα 15, Γκιουζέλη 3, Κοσμά 2, Καραγκούνη(λ, 45%), Νομικού 4, Τσίμα 7, Χριστοδούλου
Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ήρθαν 20 άτομα από την ελληνική πρεσβεία που φωτογραφήθηκαν με την ομάδα μετά το τέλος του ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...