Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΣΑΛΑΣ ΚΑΙ BEACH

Oι πρώτες επιπτώσεις από την ταυτόχρονη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων σάλας και beach στο βόλει φάνηκαν, και αυτό το Σαββατοκύριακο που έχουν προγραμματιστεί ταυτόχρονα η διεξαγωγή της ημιτελικής φάσης των πρωταθλημάτων παμπαίδων - παγκορασίδων στη σάλα και το OREN JUNIORS στα Χανιά, χαμένα βγαίνουν και τα δύο αθλήματα, από τη στιγμή που τα παιδιά καλούνται να επιλέξουν που θα πάνε.
Συγκεκριμένα, στο παραδοσιακά μεγαλύτερο τουρνουά κάθε χρονιάς για τα juniors, αυτό των Χανίων, δήλωσε συμμετοχή πολύ μικρός αριθμός αθλητών - ριων με το κύριο μέρος να προέρχεται από την Κρήτη. Στα αγόρια στην κατηγορία Κ-20 δήλωσαν συμμετοχή 6 ζευγάρια, στην Κ-17 9 ζευγάρια, στα κορίτσια στην Κ-20 8 ζευγάρια και στην Κ-17 12 ζευγάρια. Οι αντίστοιχοι αριθμοί του 2009, ήταν 12, 11, 12, 19. Σύνολο για το 2010, 35 ζευγάρια, ενώ το 2009 ήταν 54 ζευγάρια. Δηλαδή, μιλάμε για 38 αθλητές - ριες που πλήττονται.
Αντίθετα, το τουρνουά των Χανίων επέλεξε το δίδυμο από την Κω οι Βραχνάς και Παππούλης και γι αυτό το λόγο η πολύ καλή ομάδα του ΑΟ ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ, ακύρωσε τη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα παμπαίδων.
Λίγη περισσότερη προσοχή δε θα έβλαπτε. Είμαστε στο δρόμο για το οριστικό εξαφανισμό και των δύο αθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ. Ας βρεθεί κάποιος να λοξοδρομήσει τα αθλήματα από την κατηφόρα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...