Σάββατο 15 Μαΐου 2010

ΠΑΡΑΙΤΗΚΑΝ 9 ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ Ε.Ο.ΠΕ.

Στη Γενική Συνέλευση της 15ης Μαΐου, που έγινε στο ΟΑΚΑ, με μοναδικό θέμα την τροποποίηση του καταστατικού της ΕΟΠΕ, κατόπιν αιτήματος των εκπροσώπων των σωματείων – μελών της Ομοσπονδίας για τοποθετήσεις εκτός ημερήσιας διάταξης, τις οποίες επέτρεψε ο εκλέγεις πρόεδρός της, Κώστας Βλασσής, δημιουργήθηκε ένταση. Κατά συνέπεια, δεν συζητήθηκε το μοναδικό θέμα της γενικής συνέλευσης, που ήταν η τροποποίηση του καταστατικού. Τρία από τα μέλη της παρούσας διοίκησης της ΕΟΠΕ, που μειοψήφησαν στην τελευταία συνεδρίαση για την ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών, επανέφεραν το θέμα στη Γενική Συνέλευση και απαίτησαν να αποφασίσει το σώμα για εκλογές στις 19 Ιουνίου και να ανατραπεί η απόφαση του τελευταίου ΔΣ για εκλογές στις 24/7.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία (24/7) υπαγορεύτηκε από το ΔΣ, προκειμένου να επιτευχθεί η εύρυθμη λειτουργία της Ομοσπονδίας, δεδομένου ότι θα υπάρχει συνεχής απουσία των μονίμων υπαλλήλων, καθώς και μελών της εκτελεστικής επιτροπής ΕΟΠΕ στη διοργάνωση του European League.

Η συντριπτική, όμως, πλειοψηφία των σωματείων υπερψήφισε την πρόταση για διενέργεια εκλογών στις 19 Ιουνίου. Κατόπιν τούτου, τα μέλη του ΔΣ της ΕΟΠΕ, Απόστολος Τζελέτας, Γιώργος Κογκαλίδης, Ελένη Ζέτου, Άγγελος Κυριακίδης, Δημήτρης Τσοπάνακης, Γιώργος Παπαδάκης, Νίκος Ρούσης, Ευάγγελος Φούκας, Γιώργος Μελισσούργος υπέβαλλαν την παραίτησή τους. Κατόπιν τούτου θα ακολουθηθεί η νόμιμη οδός για τη συγκρότηση προσωρινής διοικούσας επιτροπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...