Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

ΜΕ ΤΡΙΤΗ ΗΤΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ

Με την 3η ήττα τέλειωσε χθες το πρωτάθλημα για την παιδική μας ομάδα. Αυτή τη φορά θύτης μας ήταν ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο οποίος μας κέρδισε με 3-1 (25-21, 17-25, 25-19, 25-19).
Ο αγώνας ήταν βαθμολογικά αδιάφορος και για τις δύο ομάδες και αυτό επέδρασε θετικά, ώστε να παρακολουθήσουμε ένα όμορφο παιχνίδι κι από τις δύο ομάδες, που ήταν απαλλαγμένες από το άγχος.
Η ομάδα μας έπαιξε όμορφο βόλεϊ και η αποκάλυψη του αγώνα ήταν ο 12χρονος πασαδόρος μας Τζαννετουλάκος, ο οποίος για πρώτη φορά πήρε τόσο χρόνο συμμετοχής σε αγώνα παίδων και καταχειροκροτήθηκε απ΄ όλο το γήπεδο.     
Πάντως φάνηκε και με τους χθεσινούς αγώνες και ιδιαίτερα από την εύκολη νίκη της Ορεστιάδας επί των Ιωαννίνων, ότι αν δε μας έπιανε η μ...... στον πρώτο αγώνα με τα Γιάννινα, τότε θα είμασταν εμείς στην τελική φάση. Το γεγονός είναι ότι γίνανε πολλά και μεγάλα λάθη απ΄ όλους μας - με την απειθαρχία και την ανωριμότητα των αθλητών μας να είναι στην πρώτη θέση -  και ο τελικός μας στόχος που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν κατέστη δυνατός. Όμως και η κατάκτηση της 7ης θέσης είναι η καλύτερη που έχουμε πάρει στην ιστορία μας και αυτό πρέπει να μας μείνει.
Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό έπαιξαν οι: Νάστος, Μπουλγάρου, Ν. Μαρμαρινός, Βιαντρόφσκι, Πολλάλης, Φύτρος, Γ. Καλαφατέλης (λ), Τζαννετουλάκος, Κ. Λ. Κογκαλίδης.
Καλή η διαιτησία των κ.κ. Μενεσλή και Δευτερίγου.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...