Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

ΑΕΚ - ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ 1-3


Με κορυφαίους τους Στιβαχτή, Μπάκα, Κατσανεβάκη αλλά και τον Παπαθωμόπουλο που μπήκε αλλαγή ο Παμβοχαϊκός νίκησε την ΑΕΚ 3-1 (28-26, 21-25, 25-12, 25-19) στο ντέρμπι που έγινε πριν από λίγο στην Παιανία και ολοκλήρωσε την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α2 ανδρών. Η ομάδα του Βραχατίου είναι μαζί με τον Φοίνικα στη κορυφή της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.
Η ΑΕΚ προηγήθηκε 22-19 στο 1ο σετ αλλά επικράτησε ο Παμβοχαϊκός 28-26, ενώ στο 4ο σετ η «Ενωση» ξεκίνησε με το εντυπωσιακό 6-0 αλλά η ομάδα του Νίκου Ζαλμά με αποτελεσματικό σερβίς γύρισε τον αγώνα και πήρε τη νίκη.
«Ηταν ένας δύσκολος αγώνας όπως τον περίμενα. Η ΑΕΚ έχει καλή υποδοχή και άμυνα και χρειάζεται υπομονή για να την κερδίσεις. Αλλάξαμε πολλές φορές την τακτική μας και είμαι ευχαριστημένος που οι παίκτες μου ανταποκρίθηκαν», δήλωσε ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Νίκος Ζαλμάς.
Ο προπονητής της ΑΕΚ Παναγιώτης Λακασάς είπε: «Δεν εκμεταλευτήκαμε το προβάδισμα που είχαμε στο 1ο και στο 4ο σετ. Κάναμε λάθη και εκνευριστήκαμε από τα λάθη της διαιτησίας που έγιναν εκατέρωθεν. Ο Παμβοχαϊκός ήταν πιο αποτελεσματικός και πιο πλήρης».
ΑΕΚ (Λακασάς): Μπουγάς, Καπίρης, Χατζηαπροδρόμου, Πανδής, Πελτέκης, Γιοβανάκογλου / Χανδρινός (λ), Παυλόπουλος
ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Ζαλμάς): Στιβαχτής, Μπάκας, Βαρδής, Μπεκιάρης, Κούλας, Κατσανεβάκης / Μιχαήλογλου, Νούλας (λ), Παπαθωμόπουλος, Θεοδωρόπουλος, Σπηλιόπουλος.
Αναδημοσίευση από volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...